Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Lentevoordeel: 20% op BIJNA ALLES! 🌼

TIPS VOOR KERSTCADEAUS

Aanbevolen door Team Douglas

Wij zijn in de stemming voor Kerstmis: laat je inspireren door de cadeautips van onze internationale collega's en geef liefde, herinneringen en echte emoties in de vorm van een geur. Veel plezier met het geven van een kleine luxe met een grote boodschap!

Aanbevolen door Team Nederland

Image alt text

Onze favorieten

In Nederland wensen we elkaar een vrolijk kerstfeest of gelukkige feestdagen! Iedereen kan meegenieten van de gezelligheid in de decembermaand in Nederland.

Maud, Online Campaign

"Mijn aanbeveling is Marc Jacobs Perfect. Een bloemige, zoete geur met een liefdevolle boodschap die je aan je geliefden wilt vertellen."

1 / 2
Rowy, CRM Marketeer

"Ik geef mijn vriend Boss Bottled parfum dit jaar. Met zijn houtachtige-amber noten straalt de geur pure mannelijkheid uit."

2 / 2

Andere favorieten van Team Nederland

Aanbevolen door Team Duitsland

Image alt text

Onze favorieten

Kerstmis is een van de grootste feesten van het jaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en wordt ingeluid door de adventstijd. Het wordt gevierd in het gezelschap van dierbaren, die je met prachtige cadeaus kunt laten zien hoeveel je om hen geeft.

Vince, Graphic Designer

"Boss Bottled is voor mij de absolute klassieker onder de herengeuren en het perfecte cadeau, want de geur valt gewoon bij iedereen in de smaak!"

1 / 4
Tiare, User Experience

"Mijn moeder en ik geven onszelf een beetje luxe voor Kerstmis. De Gucci en Chloé geuren zijn onbeschrijfelijk mooi. Probeer ze uit!"

2 / 4
Christina, Marketing & CRM

"Met Boss Alive geef ik mezelf dit jaar een cadeau. De geur geeft me gewoon het gevoel dat ik leef en sterk ben, ik hou ervan!"

3 / 4
Tanja, Social Media

"Chloé Nomade is een waanzinnig intieme geur die me doet denken aan mijn reizen en ervaringen met mijn moeder."

4 / 4

Aanbevolen door Team Spanje & Portugal

Image alt text

Onze favorieten

In Spanje en Portugal wenst men elkaar vanaf vanaf 24 december Feliz Navidad of Feliz Natal. Ze brengen de feestdagen door met hun familie, die ze graag leuke cadeautjes geven.

Elvira, Social Media

"Ik geef Boss The Scent For Her dit jaar weg. Het is een bloemige, zoete geur die perfect is voor mijn beste vriendin."

1 / 3
Fabio, Floor Manager

"Ik geef mezelf dit jaar een Burberry Hero cadeau. Voor mij is het een musthave cadeau, omdat het dankzij de houtachtige noten altijd in de smaak valt."

2 / 3
Houda, E-Commerce

"Mijn favoriet: Gucci Guilty Eau de Parfum. Verleidelijk, temperamentvol en luxueus - mijn absolute cadeautip voor elke vrouw."

3 / 3

Aanbevolen door Team Italië

Image alt text

Onze favorieten

In Italië doet men speciale moeite met Kerstmis. Veel mensen gaan naar de kerk en brengen daarna de tijd door met hun geliefden onder het genot van lekker eten - bijvoorbeeld met een gezellige spelletjesavond. Met dit in gedachten: Buon Natale!

Anna, E-Commerce

"Flora Gorgerous Jasmine van Gucci is de mooiste geur voor mij! De bloemige en frisse noten zijn direct overtuigend. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen!"

1 / 2
Simona, E-Commerce

"Ik geef Chloé Eau de Parfum cadeau dit jaar - een klassieke maar zeer moderne geur die straalt van heldere rozen."

2 / 2

Aanbevolen door Team Polen

Image alt text

Onze favorieten

Wesołych świąt! Kerstmis is het belangrijkste familiefeest van het jaar in Polen. Het huis wordt samen versierd en de kerstboom wordt opgezet. In de vroege avond wordt er op grote schaal gegeten en gefeest.

Tomasz, Costumer Experience

"CK One is een unieke unisex geur! Fris, citrusachtig en stedelijk - ik ben al jaren dol op deze Eau de Toilette en geef hem ook dit jaar cadeau."

1 / 2
Angelika, Store Manager

"Voor Kerstmis verras ik mijn vriend met The Scent For Him. De Eau de Toilette is oosters-houtig en absoluut verleidelijk."

2 / 2

Aanbevolen door Team Douglas

()
Sorteren op: