Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

VOOR MOOIE, STRALENDE NAGELS

De perfecte manicure

Neem je nagelverzorging in eigen handen! We laten je zien hoe je in slechts vijf eenvoudige stappen thuis een perfecte manicure krijgt. Laat je inspireren voor een kleine beauty break!

Musthaves voor je manicure

Stap voor stap

Verzorgde nagels in 5 stappen

Handen en nagels worden in het dagelijks leven blootgesteld aan veel omgevingsinvloeden. Maak regelmatig tijd voor een manicure om ze er verzorgd uit te laten zien.

1. Bye-bye, nagelriemen

Breng een nagelriemverwijderaar aan op de nagelriemen en laat dit even intrekken. Gebruik vervolgens een bokkenpoot of cuticle pusher om de huid voorzichtig terug te duwen. Was vervolgens de productresten af en reinig de nagels met een nagelborstel.

1 / 5
2. In vorm brengen

Vijl je nagels in de gewenste vorm en werk hierbij van de buitenkanten naar het midden toe. Het is het beste om een ​​glazen nagelvijl van goede kwaliteit te gebruiken, omdat dit barsten en beschadigingen voorkomt.

2 / 5
3. Polijsten, graag!

Neem vervolgens een polijstvijl - ook wel een buffer genoemd - en beweeg deze een aantal seconden zachtjes heen en weer over elke nagel. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak dat perfect is als basis voor je nagellak.

3 / 5
4. Kies je kleur

Nu is het tijd voor kleur! Breng eerst een dunne laag base coat aan en laat deze drogen. Ga dan verder met twee lagen kleurlak en laat elke laag een aantal minuten drogen. Gebruik een topcoat om het geheel af te maken.

4 / 5
5. Intensieve nagelverzorging

Speciale nagelcrèmes of nageloliën verzorgen de gevoelige nagelriemen en versterken de nagels. Verwen je nagels regelmatig met deze extra verzorging, zodat ze er mooi en gezond uitzien.

5 / 5

All about: Manicure

(231)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op: