Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Zelfbruiner in alle soorten en maten

ZO IS SUCCES GEGARANDEERD!

De winter is voorbij en je wilt snel een zonnige glow op je huid om het warme seizoen af te trappen? Zelfbruiner helpt je hierbij! We leggen je uit wat je moet weten over het aanbrengen van een zelfbruiner om een natuurlijk en gelijkmatig resultaat te krijgen.

Zelfbruiner voor een stralende huid

HOW TO?

Zelfbruiner tips!

Van schuim tot lotions en bruiningsolie, zelfbruiners zijn er in vele soorten. Bij correct gebruik geven ze je een natuurlijke, stralende zomerse glow zonder de schadelijke UV-stralen die wel bij in de zon liggen komen kijken!

Hoe bereid je de huid voor?

Zelfbruiners werken het best op een gladde huid. Exfoliëren, scheren en het aanbrengen van een olievrije bodycrème moet de dag ervoor gebeuren om irritatie te voorkomen. Tip: besteed speciale aandacht aan droge plekken zoals knieën of enkels.

1 / 5
De oranje tint vermijden

Een oranje tint zal snel een onnatuurlijke uitstraling geven. Als je je zorgen maakt dat het resultaat te oranje is, kun je een product met groene tinten kiezen dat de oranje tinten in evenwicht brengt.

2 / 5
Hoe vermijd je vlekken?

Voor een vlekkeloze en streeploze bruining moet je de zelfbruiner altijd met een opbrenghandschoen aanbrengen. Voor kleine stukjes huid zoals handen, voeten en gezicht is een make-up kwastje ideaal.

3 / 5
Voor lichaam en gezicht

Je kunt dezelfde zelfbruiner gebruiken voor het lichaam en het gezicht, maar de huid van het gezicht is gevoeliger, dus er zijn ook specifieke zelfruiners die super geschikt zijn voor het gezicht. Zelfbruiningsdruppels, die je door je dagcrème kunt mengen, zijn een goede optie.

4 / 5
Hoe verleng je een kleurtje?

Voor een bijzonder langdurige bruining moet de huid elke dag worden gehydrateerd met een bodycrème en moet de zelfbruiner om de 3 tot 5 dagen opnieuw aangebracht worden.

5 / 5

All about: Zelfbruiners tips & tricks

(233)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: