Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Cosmeticabestanddelen

Herkomst en werking

Hoe onze verzorgingsproducten werken, hangt van de selectie van de juiste bestanddelen af. Er zijn voor elke huidbehoefte verschillende extracten en substanties te vinden die een positief effect kunnen hebben op de toestand van de huid. Daarbij speelt de juiste combinatie van basisrecepturen en verzorgende stoffen een essentiële rol. Lees hier hoe verschillende bestanddelen werken en hoe ze uw persoonlijke beautyroutine kunnen verrijken.

Vochtinbrengende bestanddelen

De huid moet voor een egale uitstraling en het behoud van de natuurlijke beschermingsmechanismen steeds goed zijn gehydrateerd. Verschillende bestanddelen werken vochtinbrengend of houden water in de huid vast en dragen zo aan een frisse en ontspannen teint bij.

Omdat effectieve huidverzorging met hydratatie begint!

Antioxidanten

Antioxidanten zijn niet alleen een belangrijk bestanddeel van onze voeding – ze zorgen er in de dagelijkse beautyroutine voor dat vrije radicalen worden gevangen en het ontstaan van rimpels en pigmentvlekken wordt voorkomen.

Lees alles over anti-stressbestanddelen voor uw huid!

Plantaardige oliën

Niet alle plantaardige oliën zijn hetzelfde. Er zijn echte universele artiesten waarvan de eigenschappen een grote verscheidenheid aan huidtypes ten goede kunnen komen. Andere zijn bijzonder geschikt voor speciale huidaandoeningen en -problemen vanwege hun individuele verzorgingseigenschappen.

Vind de olie die bij u past!

Peelende bestanddelen

Chemische peelings zorgen voor een stralende huid: hiermee worden dode huidcellen verwijderd en komt een stralende huid tevoorschijn. Sommige peelings kunnen het vochtgehalte van de huid en de barrièrefunctie verbeteren, terwijl andere peelings vooral voor een egaal uitziende huid met fijne poriën zorgen.


Ontdek peelings als revolutie voor uw huid!

Wie begrijpt hoe cosmetische bestanddelen werken, zet de eerste stap in de richting van effectieve huidverzorging.

Dr. S. Schunter, biochemica

Dit vindt u misschien ook wel interessant:

Wilt u nog meer te weten komen?

In de Beauty Stories vindt u nog meer informatie!