Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Oog make-up remover

(262)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

make-up-remover

Aan het eind van elke dag weet u wat u te doen staat: uw make-up verwijderen. Daar hebben we niet altijd zin in, maar het is een essentieel onderdeel van uw gezichtsverzorging. Door uw make-up te verwijderen zorgt u er namelijk voor dat uw huid eventuele crèmes en serums perfect op kan nemen, en dat ze 's nachts kan ademen.

Wat doet een make-up remover?

Een goede make-up remover doet wat de naam al belooft: ze verwijdert make-up op een grondige manier, zonder daarbij de huid te irriteren. Zeker wanneer u waterproof make-up draagt, heeft u een make-up remover nodig. Met alleen water krijgt u die er namelijk niet af. Daarvoor kunt u ook kiezen voor een speciale waterproof make-up-remover.

Waarom een make-up remover zonder olie?

Sommige make-up-removers bevatten olie. Daar lost make-up namelijk in op, zodat u het makkelijk weg kunt spoelen of vegen. Maar wanneer u een gevoelige of onzuivere huid hebt, kan een make-up-remover zonder olie een beter idee zijn. Die reinigt uw huid zonder deze vet(ter) te maken.

Online make-up-remover bestellen

Make-up-remover nodig? Die bestel je snel en eenvoudig online bij Douglas. En bestel je in onze webshop, dan geniet je direct van een aantal voordelen. Wat te denken van gratis verzending vanaf € 20,- (en altijd voor members), gratis retour, twee samples naar keuze bij iedere bestelling van minimaal € 10,- en snelle levering?