Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

Bescherm je huid tegen blauw licht

DIGITALE ANTI-AGING

Een dagelijks leven zonder laptop, telefoon of tablet? Moeilijk voor te stellen! Het blauwe licht dat digitale schermen uitstralen kan huidvermoeidheid en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Wij laten je zien hoe je digitale huidveroudering kunt voorkomen en de beschermende barrière van je huid kunt versterken.

Image alt tag

HOW, WHAT, WHERE?

Informeer jezelf en anderen

Wat is blauw licht?

Blauw licht, ook bekend als HEV (High Energy Visible Light), is een kunstmatig, zichtbaar, hoogenergetisch licht dat door digitale schermen wordt uitgezonden, zoals bijvoorbeeld je telefoon en laptop.

Zit blauw licht ook in zonlicht?

Ja, HEV-licht is niet alleen aanwezig in digitale schermen maar ook in daglicht. Het vormt de helft van het zonlichtspectrum. De andere helft bestaat uit UVA- en UVB-licht (ongeveer 45%) en infrarood licht (ongeveer 5%). 

Wat zijn tekenen van digitale huidveroudering?

Net als UV-stralen kan blauw licht de beschermende barrière van de huid verzwakken en vroegtijdige huidveroudering bevorderen. Mogelijke tekenen van digitale veroudering: rimpels, irritatie en pigmentstoornissen!

Image alt tag

Deze huidveroudering voorkomen

Minder uren voor het scherm doorbrengen? Een goed idee, maar vaak niet zo gemakkelijk uit te voeren. Gelukkig zijn er geweldige beautyproducten beschikbaar die helpen om de schadelijke effecten van schermen tegen te gaan. Met deze tips kun je jouw huid beschermen tegen blauw licht.

Tip 1: Smeer zonnebrandcrème

Ook als je thuis achter je bureau zit, moet je een dagcrème met een zonbeschermingsfactor gebruiken. Blauw licht kan de huid namelijk op dezelfde manier beschadigen als zonlicht.

1 / 4
Tip 2: Neem collageen

Collageen is een structureel eiwit dat steun en elasticiteit geeft aan het bindweefsel. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een mooie, jeugdige huid.

2 / 4
Tip 3: Smeer vitamine C

Onmisbaar voor digitale fans: huidverzorgingsproducten met antioxidanten zoals vitamine C, die de huid beschermen tegen oxidatieve stress door blauw licht.

3 / 4
Tip 4: Zet nachtmodus aan

Je telefoon in de nachtmodus zetten voor je naar bed gaat, vermindert blauw licht en beschermt je huid. Maak je nachtelijke routine compleet met een kussenspray om je te kalmeren voor het slapen gaan.

4 / 4

All about: Blue Light Protection

(51)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: