Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Op 8 juni is het World Ocean Day

ALL ABOUT

World Ocean Day herinnert ons eraan onze aandacht te richten op de kostbaarheid van de zee - we zetten ons in voor een duurzamere levensstijl. Zelfs met kleine veranderingen in het dagelijks leven kunnen we bijdragen aan de bescherming van de oceanen. Lees hier meer over producten en merken die de waarde van de oceanen voorrop stellen.

ZEE VOL BEAUTY

MET DUURZAAMHEID DE OCEAAN BESCHERMEN

Biotherm

Om de impact van een product op het milieu te verminderen, besteedt Biotherm aandacht aan duurzaamheid op het gebied van productie, gebruik en verpakking. Daarmee behandelen ze de oceanen met respect.

Ontdek nu

UpCircle

Bij UpCircle worden hoogwaardige beautyproducten gemaakt van materialen die bij het afval zouden belanden. Koffiedik en chai thee zijn slechts twee voorbeelden hiervan voor duurzame huidverzorging.

Ontdek nu

Florence By Mills

Voor Florence By Mills betekent clean zijn ook "nee" zeggen tegen ingrediënten die onveilig zijn voor het milieu, dierproeven en dierlijke bijproducten. Ze streven om zorg te dragen voor de planeet.

Ontdek nu

Duurzame verpakking

Steeds meer merken gebruiken duurzame verpakkingen en gerecycleerde of recycleerbare materialen. Door hierop te letten bij het kiezen van jouw beautyproducten kun ook jij een bijdrage leveren aan de bescherming van de oceanen.

Rifvriendelijke zonbescherming

Als je zwemt, komt er altijd wat zonnebrandcrème van je huid in het water terecht. Om de zee niet te vervuilen, kun je letten op formules zonder microplastic en zonder rifschadelijke ingrediënten.

DOUGLAS × Plastic Bank

BEAUTY IS … RESPECT

Samen met Plastic Bank zet Douglas zich ook dit jaar weer in om plastic afval in de oceanen te voorkomen. Plastic Bank stelt 'ocean stewards' in, vooral in kwetsbare kustgebieden zoals in Indonesië, de Filippijnen, Haïti, Brazilië en Egypte om plastic afval in te zamelen voordat het onze oceanen bereikt.

Lever zelf ook gemakkelijk een bijdrage, want van 1 juni tot 30 juni 2023 voorkom je dat 2 plastic flessen de oceanen vervuilen voor elk product dat je koopt uit de Douglas Collection!

Shop Douglas Collection

World Ocean Day

(3.614)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: