Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

T.W.V. € 500,- | APP ONLY

Maak kans op een winpakket!

De gehele maand november maak je kans op dit prachtige, luxe winpakket ter waarde van € 500,-!

Met elke bestelling die je deze maand via de Douglas-app plaatst, maak je automatisch kans om één van de vijf winpakketten in ontvangst te mogen nemen. Download dus direct de Douglas-app en wie weet ben jij een van onze gelukkige winnaars!

Image alt tag

Geuren

Dit winpakket bevat twee prachtige bestselling geuren: Tom Ford Ombré Leather Eau de Parfum en Jo Malone English Pear & Freesia Eau de Cologne. Geuren die je collectie compleet maken!

Tom Ford – Ombré Leather Eau de parfum

Tom Ford wilde met dit parfum het Amerikaanse westen uit zijn jeugd capteren. Het resultaat is deze gelaagde uniseks geur met noten van bloemig leder en koele specerijen.

Jo Malone – English Pear and Freesia

Jo Malone weet met deze geur de herfst perfect te capteren. Frisse peer, omhuld met witte fresia’s en vergezeld van patchoeli, amber en houtnoten.

Image alt tag
Image alt tag

Gezichtsverzorging

Gezichtverzorging waar iedereen blij van wordt: een luxe lipverzorging, tinted moisturizer, een verzorgend masker en een crème die wonderen doet als gezichtsverzorging én basis voor je make-up.

Bobbi Brown – Vitamin Enriched Face Base

Een rijke, voedende primer bomvol vitaminen die je huid er voller, stralender en gezonder doet uitzien. Trekt snel in en bereidt de huid perfect voor op make-up.

Origins – Ginzing Glow Boosting Mask

Dit hydraterende gelmasker bevat vitamine C en ingekapselde mineralen voor een stralend gezonde glow. Gebruik als leave-on masker of ter vervanging van je moisturizer.

La Mer – The Lip Polish

Hou droge winterlippen op afstand met deze luxueuze balsem. Breng drie keer per week aan en je lippen worden superzacht, soepel en gezond.

Estée Lauder – Revitalizing Supreme CC Crème

Deze CC crème is een echte musthave multitasker. In één beweging wordt je huid gevoed, gehydrateerd én krijgt ze een stralend egale teint. Weinig moeite, massa’s resultaat!

Image alt tag
Image alt tag

Make-up

Dit winpakket bevat twee bestselling make-upproducten: Clinique High Impact en MAC Fix+. De mascara zorgt voor een prachtige ooglook en de settingspray zorgt dat je make-up de hele dag blijft zitten!

Clinique – High Impact Mascara

Een volume mascara die je wimpers lengte en definitie geeft en alle aandacht naar je ogen trekt. Bouw op in meerdere laagjes en zet de wimperaanzet extra aan voor meer definitie.

MAC – Fix+

Deze multifunctionele spray gebruik je zowel boven als onder make-up. Hydrateert en kalmeert, verlengt de houdbaarheid van je make-up en maakt kleuren intenser.

Image alt tag
Image alt tag

Haarverzorging

Je haar beschermen en verzorgen is belangrijk. Zeker wanneer je regelmatig hete stylingtools gebruikt, kan je haar wat extra aandacht gebruiken. 

Aveda – Botanical Repair Overnight Serum

Dit overnight serum versterkt je haar van binnenuit en vermindert gespleten puntjes. Breng aan op de lengtes en puntjes voor het slapengaan – uitspoelen is niet nodig.

Bumble & Bumble - Hairdresser’s Invisible Oil Primer

Deze primer zorgt ervoor dat het haar perfect wordt voorbereid op styling. Het heeft een beschermende werking tegen UV-stralen en tegen de hitte van stylingtools. Het zorgt er ook voor dat haarbreuk wordt tegengegaan.

Image alt tag
Actievoorwaarden

Dit regelement is van toepassing op de beautypakket winactie waarbij de klant met elke Douglas-app bestelling kans maakt op een luxe beautypakket ter waarde van € 500,-, hierna te noemen ‘de winactie’, van Parfumerie Douglas Nederland.

Actievoorwaarden

De winactie loopt van 1 november 2022 tot en met 30 november 2022.

Tijdens de actieperiode maak je kans op een van de vijf luxe beautypakketten ter waarde van € 500,-. De winnaar ontvangt eenmalig een door Parfumerie Douglas Nederland samengesteld beautypakket. Het beautypakket bevat:

  • Estée Lauder Revitalizing Supreme CC 30ml
  • Tom Ford Ombré Leather EDP 50ml
  • Jo Malone London English Pear & Freesia Cologne 30ml
  • Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base
  • MAC FIX+
  • Clinique High Impact Mascara
  • Origins Ginzing Boosting Mask
  • AVEDA Botanical Repair Overnight Serum
  • La Mer The Lip Polish
  • Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil Primer

Je maakt enkel kans op de aangeboden prijs, indien je tijdens de actieperiode een bestelling hebt geplaatst via de Douglas-app.

Medewerkers van Parfumerie Douglas Nederland, directe familieleden van medewerkers en het personeel en directe familieleden van alle partners waar Parfumerie Douglas Nederland mee samenwerkt, zijn uitgesloten van deelname.

Parfumerie Douglas Nederland en de door haar ingeschakelde derden zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade van de deelnemer in het kader van de winactie.

Parfumerie Douglas Nederland behoudt het recht om deelnemers uit te sluiten bij sabotage of misbruik van de spelregels.

Door deelname aan de winactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

De winactie is in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen georganiseerd door Parfumerie Douglas Nederland, St. Annastraat 265 te Nijmegen. Vragen over deze winactie kunnen worden gesteld aan Douglas Customer Service: 088 - 368 45 45 of klantenservice@douglas.nl. 

Indien je een klacht hebt over deze winactie, kun je deze aan ons laten weten via de hierboven genoemde wegen. Wij zullen de klacht beoordelen en je ontvangt vervolgens binnen 4 weken een reactie per e-mail.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor de uitvoering van de winactie en niet gedeeld met derden. Je gegevens worden behandeld conform het privacy beleid van Parfumerie Douglas Nederland.

Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Parfumerie Douglas Nederland.

Over de prijzen en prijswinnaars

De winnaars worden uiterlijk één maand na afloop van de winactie per mail benaderd. Over de prijs/prijswinnaar kan niet worden gecorrespondeerd.

De trekking van de prijs vindt op onpartijdige wijze plaats.

Door deelname aan de winactie ga je ermee akkoord dat je achternaam mogelijk geplaatst kan worden op www.douglas.nl en/of www.douglas.be.

Deelname is toegestaan vanaf een minimale leeftijd van 18 jaar.

De gewonnen prijs is niet in te wisselen voor contant geld of een andere prijs.

Bij het niet reageren binnen 1 week na bekendmaking van de prijswinnaar kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs. Bij niet tijdig reageren wordt een nieuwe winnaar gekozen.

Privacyverklaring/gegevensbescherming

De informatie (gegevens) die tijdens de winactie wordt verkregen, zal worden gebruikt voor het uitvoeren van de winactie. Voor andere doeleinden gebruiken we de verzamelde gegevens niet. In het bijzonder zullen de gegevens niet worden bekendgemaakt aan derden.

Het juridische proces is uitgesloten.

We kunnen de winactie tijdens de looptijd wijzigen of voortijdig beëindigen, voor zover dit redelijk is voor de deelnemers, rekening houdend met de respectieve betrokken belangen; dit is met name van toepassing indien technische en/of juridische redenen afbreuk doen aan de regelmatige en correcte uitvoering van de wedstrijd. In dit geval zullen wij, naar onze redelijke discretie, beslissen of de toegekende prijzen zullen worden toegekend volgens de oorspronkelijk geplande procedures of op enige andere wijze

WINACTIE

()
Sorteren op: