Gratis verzending en retour    Gratis 2 samples    Grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Hot & happening

Nieuwe trendmerken bij Douglas

Probeer je graag nieuwe producten uit en zoek je inspiratie om te shoppen tijdens Black Friday? We zetten de leukste, nieuwe merken uit ons assortiment voor jou op een rijtje. Van fijne skincare producten, tot geuren en make-up: deze merken móet je ontdekken. Get inspired!

SKINCARE

Pacifica

Pacifica is 100% vegan, dierproefvrij én heeft de missie om effectieve skincare producten toegankelijk te maken voor iedereen. Het beauty merk wordt door vrouwen geleid bedrijf en gelooft in toegankelijke, clean beauty producten. Pacifica integreert natuurlijke ingrediënten en duurzamere verpakking: ze houden rekening de planeet, de dieren én jou!

PARFUM

Moncler

Moncler werd in 1952 opgericht en groeide in de jaren daarna uit tot een wereldwijd bekend modemerk en luxe icoon. In 2021 is het tijd voor Moncler om een nieuwe markt te veroveren: parfum.

Ontdek de allereerste geuren van het Franse modemerk Moncler en ga op een ware ontdekkingsreis voor de zintuigen met Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme.

SKINCARE

belif

belif combineert traditionele kruidentradities en moderne Koreaanse huidwetenschap om jouw huid de beste verzorging en werkzaamheid te bieden. belif's producten zijn verrijkt met de zuiverste ingrediënten en staan bekend om hun krachtige formules en unieke texturen en zijn vrij van schadeljke stoffen: belif creëert in clean beauty producten.

MAKE-UP

One/Size

Met Patrick Starrr aan het roer, herdefinieert One/Size beauty door elke stem gehoord te laten worden. One/Size staat voor individualiteit én de betekenisvolle connectie met elkaar. Het beauty merk zet zich in voor unieke, long lasting producten voor jouw make-up look. Make-up is One/Size fits all.

One/Size is binnenkort beschikbaar bij Douglas!

Nieuwe trendmerken bij Douglas

(99)