Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
💜 Women's Day: Shop nu met 20%* op ALLES! 💜
Kies tot 3 gratis cadeaus: € 60,- =🎁 & € 100,- = 🎁🎁 € 130,- = 🎁🎁🎁**

Musthaves voor een opgefriste huid

Retinol

Retinol, ook wel vitamine A genoemd, ondersteunt de natuurlijke uitstraling van de huid en bevordert een egale teint. Ontdek hier waarom je het krachtingrediënt moet integreren in je huidverzorgingsroutine als je ouder bent dan 20!

Onze retinol highlights

Tips voor jouw retinol routine

Retinol is een integraal onderdeel geworden van de antiverouderingszorg. We onthullen waarom het ingrediënt een plaats verdient in de huidverzorgingsroutine van de rijpere huid en waar je op moet letten.

Voordelen

Retinol wordt als effectief beschouwd bij het tegengaan van de eerste tekenen van veroudering. Het ondersteunt de huidvernieuwing en kan de verschijning van fijne lijntjes verminderen. Het vermindert ook hyperpigmentatie en bevordert een egale teint.

1 / 5
Effect

Retinol ondersteunt de huidvernieuwingsprocessen en bevordert de aanmaak van collageen en elastine. Het kan celveroudering vertragen en de talgproductie reguleren, terwijl het ook een egale, stralende teint bevordert.

2 / 5
Toepassing

Geef de huid voldoende tijd om aan het ingrediënt te wennen. Integreer daarom in het begin slechts twee keer per week retinol in je avondroutine en bouw de frequentie langzaam op. Op deze manier kan worden voorkomen dat de huid te veel wordt belast.

3 / 5
Concentratie

Begin met producten met een lage concentratie en verhoog geleidelijk het retinolgehalte.

Beginner: 0,01% - 0,03%

Gevorderd: 0,1%

Expert: > 0,3%

4 / 5
Belangrijk

Idealiter moet retinol 's avonds worden gebruikt, omdat het de huid gevoelig maakt voor UV-stralen. Breng het product gelijkmatig aan op je gezicht en hals en draag de volgende dag SPF om schade te voorkomen.

5 / 5

Verzorging met retinol

(171)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: