Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

SKINNIES zonverzorging

Skinnies is een Sunscreen Revolution die in 2010 werd ontwikkeld in Nieuw-Zeeland door Martha en Olly Van Arts. Ze wilden het probleem van “normale”, witte zonnebrandcrème die u eindeloos moet smeren oplossen en zochten iets dat beter was voor henzelf en veiliger voor hun kinderen… Hallo Skinnies!

Zonbescherming zonder water

Skinnies staat voor zonnebescherming die niet verdund is met water. Water beschermt de huid niet tegen zonnestralen en toch bestaat reguliere zonbescherming voor 50-70% uit water. Als reactie hierop besloot Skinnies het water eruit te halen. Dit betekent dat Skinnies beter is voor het milieu omdat er geen water wordt verspild. Elk jaar bespaart Skinnies meer dan 10.000 liter water!

Less is more!

Omdat Skinnies niet is verdund met water, gaat elke tube Skinnies wel 5x langer mee dan een reguliere zonnebrandcrème en heeft u maar een klein bolletje ter grootte van een erwt nodig voor het insmeren van uw gezicht, nek en oren. Less is more! In tegenstelling tot zonnebescherming op waterbasis, is er geen sprake van verdamping of in- en uitdroging, waardoor Skinnies actiever en effectiever is.

Organogel™

Elk Skinnies product is gemaakt op basis van Organogel™. Deze unieke gelformule vormt een dun, transparant laagje op de huid die de extra geconcentreerde UV bescherming langdurig op z'n plek houdt. Dankzij de unieke, transparante formule laten de producten van Skinnies geen witte waas achter en past de gel zich direct aan uw huidtint aan. U voelt de Skinnies’ gelformule niet op de huid liggen en geeft direct na het aanbrengen een goede bescherming tegen UV stralen. Omdat de Organogel™ niet verdund is met water verschuiven de sungels van Skinnies niet en zijn ze langdurig zweet- en waterproof.

Magie in een tube

Elke tube Skinnies bevat een middel- tot zeer hoge UVA/UVB bescherming. De formules zijn vegan en cruelty free en bevatten geen parabenen, conserveringsmiddelen, alcohol en parfum. Doordat de formule waterless is, staat 100ml Skinnies gelijk aan zo’n 500ml van andere zonnebrandproducten. Elk Skinnies product geeft een directe breedspectrum bescherming voor het gezicht en lichaam waardoor u na het aanbrengen direct zonder zorgen kan genieten van de zonnestralen.

Welke sungel past bij mij?

De Skinnies Sungel SPF30 is hét hero-product van Skinnies. Deze Sungel heeft een UVA/UVB bescherming en is met name geschikt voor de alledaagse bescherming. Skinnies Sungel SPF 30 is tot wel 80 minuten waterresistent en is geschikt voor alle huidtypen.

Skinnies Conquer SPF50+ is de "Pro Performance" Sungel binnen de Skinnies familie. Skinnies Conquer is tot wel 4 uur waterresistent en zweetproof en is speciaal ontwikkeld voor een actieve- en outdoor lifestyle. De Conquer Sungel is dan ook dé keuze voor surfers, duikers, duursporters, etc. Om de hoge performance van dit product te kunnen garanderen, is de substantie net iets vaster dan de andere sungels. Naast dat elke Skinnies sungel vegan en cruelty free is en geen parabenen, conserveringsmiddelen, alcohol en parfum bevat, is de Skinnies Conquer sungel ook Reef Safe volgens de Hawaïaanse Koraal Wet.

Skinnies Kids SPF50 heeft het beste van beide werelden! De Kids Sungels hebben de zachte, smeerbare textuur van de standaard Skinnies Sungel en de bescherming en waterresistentie van de Conquer gel. Skinnies Kids bevat zonnefilters die mild zijn voor de huid, biedt een hoge bescherming, is gemakkelijk in te smeren, verschuift niet, is tot 2 uur lang water- en speelproof en bevat Aloë Vera en Kokosolie voor een zachtere huid en prettigere geur. De Kids Sungel is Reef Safe en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden oud, maar is ook zeker geschikt voor alle volwassenen die graag een hoge, doch milde zonnefactor zoeken!

Skinnies Looks BB Gel SPF30 is de getinte variant van de populaire Skinnies sungel. Deze sungel geeft een goede alledaagse bescherming tegen de zon en biedt daarnaast een longlasting, waterproof dekking. Skinnies Looks kunt u zonder angst voor een pancake-effect gedurende de dag bijwerken en opbouwen.

SUNSCREEN REVOLUTION STARTS NOW!