Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Salvatore Ferragamo

(17)

Salvatore Ferragamo: Van schoenmaker tot veelgevraagd ontwerper

Het merk Salvatore Ferragamo deelt de naam met zijn oprichter. In de vroege jaren rond 1920 opende Ferragamo zijn eerste winkel in Hollywood als schoenontwerper. Daar heeft hij tal van beroemdheden en filmsterren uitgerust met zijn creaties en maakte hij snel naam. Gedurende zijn hele leven heeft hij talloze innovaties gecreëerd, zoals de sleehak of teenvrije hakjes. Na zijn dood, in 1960, zette zijn vrouw de zaak Salvatore Ferragamo voort. Ze breidde het assortiment constant uit met de hulp van haar kinderen. Zelfs vandaag is het label een familiebedrijf en staat het naast schoenen bekend om zijn Italiaanse dames- en herenmode. Maar ook unieke geurcreaties vonden hun weg naar het assortiment.

Italiaanse ontwerpen vol stijl en elegantie

In 2001 begon Salvatore Ferragamo zijn creatieve ideeën voor de modecollectie in geuren te realiseren. De waardevolle parfums van het merk worden gekenmerkt door de typisch Italiaanse eenvoud en elegantie. Op het eerste gezicht lijken ze onopvallend en dringen ze zich niet op. Maar als u nauwkeuriger ruikt, opent zich een olfactorisch meesterwerk. De verfijnde composities gaan diep en zijn alles behalve gewoon.

Ontdek luxe geuren en verzorgingsproducten van Salvatore Ferragamo

Het assortiment van Salvatore Ferragamo omvat chique en luxueuze damesgeuren. Ze vieren uw vrouwelijkheid en benadrukken effectief uw schoonheid. Daarnaast creëert het label energieke, frisse herenparfums. Natuurlijk mogen de juiste verzorgingsproducten zoals douchegels en aftershaves niet ontbreken. Dus combineer uw dagelijkse verzorging met de verleidelijke parfums van Salvatore Ferragamo voor een langdurige geurervaring.

Herengeuren van Salvatore Ferragamo zijn vol frisheid

Salvatore Ferragamo Uomo symboliseert Italiaanse elegantie en zelfverzekerd stijlbewustzijn als geen andere geur van het merk. De frisheid van sprankelende bergamot vermengd met oranjebloesem en fijn hout onderstreept de galante uitstraling van een moderne heer. Daar waar u Uomo voornamelijk voor speciale gelegenheden gebruikt, is zijn broertje Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life geschikt voor dagelijks gebruik. Hij geeft zijn drager energie en geeft hem het nodige zelfvertrouwen, om charismatisch en charmant zijn doelen na te streven. De geur van Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale speelt met de lichtheid van vrijheid en laat een authentiek gevoel van aquatische frisheid achter. Het is niet alleen verkrijgbaar als een Eau de Toilette, maar ook als een voedende, vochtinbrengende aftershave. Zo kunt u dus uw baardverzorging aanpassen aan de geur.

Salvatore Ferragamo levert de juiste geur voor zelfverzekerde vrouwelijkheid

De bloemig-oosterse geur Salvatore Ferragamo Signorina pour Femme is fris en tegelijkertijd elegant. Bijna onmerkbaar brutaal bejubelt deze verfijnde Eau de Parfum de mooiste facetten van veelzijdige vrouwelijkheid. Het omringt zijn draagster met jeugdige luchthartigheid en een zweempje passie. Iets mysterieuzer en provocerender is Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa. Dit parfum, met zijn samenspel van wilde braam en neroli, biedt een sensuele, aromatische en zoete start. In de harttonen ontvouwt zich een zee van witte bloemen, die uiteindelijk versmelt met zwarte vanillemousse en patchoeli tot een verleidelijke symfonie. Vrijmoedig, nieuwsgierig en avontuurlijk – dit zijn de attributen waarmee de draagster van Amo Ferragamo zich kan identificeren. De geur straalt een Italiaanse levensstijl uit en geeft u een spontane en sensuele natuur. Naast de Eau de Parfum, kunt u deze unieke geur van vitaliteit als douchegel of een luxe Salvatore Ferragamo Bodylotion gebruiken in uw verzorgingsroutine.