Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

The Ritual of Sakura

De oude Hanami-ceremonie uit Japan viert de vluchtige schoonheid van de Sakura-bloesem. Net als bij het leven zelf, is haar schoonheid van korte duur en kostbaar en moet er met volle teugen van worden genoten. Ontdek het ritueel van Sakura en vier elke dag als een nieuw begin.

The Ritual of Ayurveda

Evenwichtig leven is het principe achter Ayurveda, de wetenschap van het leven. Deze eeuwenoude wijsheid uit India helpt je de gezondheid en het welzijn te verbeteren door je energie te reinigen en te voeden. The Ritual of Ayurveda is zorgvuldig ontworpen om deze filosofie te ondersteunen en biedt een collectie van luxe producten voor thuis- en lichaamsverzorging die je lichaam, geest en ziel helpen balanceren.

The Ritual of Jing

Geïnspireerd door het oude Chinese concept van Jing, dat staat voor kalmte, stilte en kalmte, helpt The Ritual of Jing je op weg te gaan naar innerlijke vrede en de kunst van kalmte en kalmte te cultiveren. Creëer een persoonlijk toevluchtsoord en bereik diepe ontspanning en rustgevende slaap met zinvolle routines.

The Ritual of Mehr

Met The Ritual of Mehr collectie eren we de kracht van de zon. Alle producten zijn speciaal ontworpen om je lichaam en ziel een boost te geven, zodat je opgewekt en energiek je dag begint. De verfijnde combinatie van zoete sinaasappel en kruidig cederhout verbetert je humeur en brengt de zon naar binnen. Geniet van een extra dosis energie, omarm liefde en geluk en straal dit af op de mensen om je heen.

The Ritual of Samurai

Geïnspireerd door de verzorgingstradities van de oude Japanse krijgers, helpt The Ritual of Samurai je de kunst te beheersen om er op je best uit te zien en je goed te voelen. Alle vier de reeksen in deze collectie bevatten het beste op het gebied van hoogwaardige verzorgingsbenodigdheden en helpen je om meer zelfvertrouwen te krijgen. Beheers de kunst om er op je best uit te zien en te voelen met 4 speciale reeksen voor hem. Ontdek Face, Shave, Sport en Classic.

The Ritual of Hammam

De hamam is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Deze stoombadervaring uit het Oosten zuivert lichaam en geest. Deze oude gewoonte inspireerde ons om een ​​moderne Hammam-collectie voor jouw huis te creëren. Sluit je ogen en voel de warmte van je eigen persoonlijke wellnessceremonie.

The Ritual of Karma

Volgens het oude hindoeïstische geloof trekt goed leven goed karma aan. Zeg goede woorden, denk goede gedachten, doe goede daden en houd de cirkel positief, want uiteindelijk oogst je wat je zaait. De Ritual of Karma-collectie helpt je het hele jaar door onder te dompelen in de positieve sfeer van de zomer, met luxe geurende producten die zijn ontworpen om je humeur onmiddellijk te verbeteren. Zorg goed voor jezelf, oefen soulfulness en let op de kleine dingen. Uiteindelijk vindt het via geluk zijn weg terug naar jou. Of het nu voor lichaam, geest of ziel is.

The Ritual of Namaste

The Ritual of Namaste is een nieuwe, geavanceerde huidverzorgingslijn die het grootste respect toont voor zowel de natuur als je natuurlijke schoonheid. Alle producten zijn ontwikkeld met verantwoorde natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten, waardoor ze ideaal zijn om je natuurlijke schoonheid te onthullen. The Ritual of Namaste verheft je dagelijkse huidverzorging tot een soulvolle routine.

Eau de Parfum

Een geur kan lang vergeten herinneringen oproepen, je meer zelfvertrouwen geven en je stemming en emoties beïnvloeden. Geïnspireerd door hun reizen naar de Oriënt, ontdekten onze parfumeurs een geurige schat aan exclusieve kruiden en ingrediënten om een ​​op maat gemaakte collectie eau de parfums samen te stellen.

Private collection

Verbeter je humeur, verrijk je sfeer en kalmeer je geest met de exclusieve geuren van de Fresh, Rich en Floral Private Collection.