Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
Shopping night: alléén vanavond -25% op ALLES* & kies tot 2 gratis cadeaus (€ 60,- = 🎁 & € 110,- = 🎁🎁)!**

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne lanceerde zijn Invictus geurreeks in 2013. Meesterparfumeurs Anne Flipo en Loc Dong zijn de neuzen achter dit parfum, dat de zelfverzekerde man - de moderne gladiator - aanspreekt. De compositie visualiseert het onoverwinnelijke en het bovennatuurlijke dat goden als Zeus typeerde.

Paco Rabanne Invictus voor èchte mannen

Met Invictus presenteert Paco Rabanne parfums die jouw mannelijkheid accentueren. Een combinatie tussen frisse marine noten met pompelmoes en de warmte van gaïac hout met een sensueel einde van patchoeli. De geur voor mannen who are in it to win it. Op kantoor, 's avonds tijdens het diner of onder de douche - met Invictus un je je de hele dag omringen met een sensuele geur.

Ontdek Paco Rabanne Invictus bij Douglas

Ervaar de allure van mannelijke kracht en laat je omhullen door de warme geuren van het merk. Bij Douglas vind je een ruim aanbod aan parfums, van archetypische herenparfums, tot luxueuze unisexparfums en (voor de echte savant) de prachtigste nicheparfums. Bestel Paco Rabanne Invictus direct online of koop het parfum bij jouw dichtstbijzijnde Douglas winkel. Voel je mannelijkheid en toon jouw innerlijke gladiator met de sensuele geuren van Paco Rabanne Invictus.