Gratis verzending en retour | Gratis 2 samples naar keuze | Voor 22:00 besteld = morgen in huis | Grootste beauty-assortiment

DE BEAUTY FILOSOFIE VAN PATRICK STARRR

"MAKE-UP IS A ONE/SIZE FITS ALL"

Geïnspireerd door influencer en beauty-icoon Patrick Starrr, herdefinieert ONE/SIZE schoonheid. Het merk wil dat iedereen de mogelijkheid om zijn of haar stem te laten horen. ONE/SIZE is een merk dat staat voor vriendelijkheid naar elkaar, het creeren van zinvolle verbindingen en het delen van diepe, persoonlijke verhalen en innovatieve kunst.

ONTDEK DE ONE/SIZE FAVORIETEN

MAKEUP MAGNET PRIMER

SECURE THE BLUR

Direct balancerende, hydraterende primer die poriën minimaliseert, glans vermindert en zorgt dat jouw make-up de hele dag perfect blijft zitten.

Ontdek nu

BUTTER SILK CONCEALER

TURN UP THE BASE

Een concealer die de huid heerlijk zacht omhult en oneffenheden verbergt zonder duidelijk zichtbaar te zijn op de huid. Een onweerstaanbaar zachte ervaring.

Ontdek nu

VISIONARY EYE POPPER

LUST VOOR HET OOG

De langhoudende vloeibare oogschaduw met intense glitterpigmenten tovert een mysterieuze sprankeling in de ogen.

Ontdek nu

ULTIMATE BLURRING SETTING POWDER

ULTIEME FIXATIE

Superfijne setting poeder met een zachte, matte finish. Deze fixeerpoerder is perfect voor dagelijks gebruik en gaat minimaal 14 uur mee.

Ontdek nu

24-HOUR LIQUID EYELINER PEN

PUNT GEMAAKT

Met de perfecte vloeibare eyeliner creër je precieze lijnen waar je tot nu toe alleen van kon dromen. Zorgt 24 uur lang voor expressieve ogen - zonder te vervagen of uit te vegen.

Ontdek nu

ONE/SIZE

(27)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op: