Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Gratis samples | Gratis retourneren

Koop O'Keeffe's nu online bij Douglas

Wanneer je een droge of gebarsten huid hebt, raden wij de producten van O'Keeffe's aan! De vader van Tara O'Keeffe's leed aan een chronisch droge huid. Hier wilde ze een oplossing voor vinden. En dat lukte. Met haar kennis als apotheker ontwikkelde 'O'Keeffe's een product dat goed tegen werkte tegen een droge huid. Twintig jaar later is het merk uitgegroeid tot een waar succes en ook verkrijgbaar bij Douglas. Zowel online als in de winkel heb je keuze uit verschillende producten van O'Keeffe's.

O'Keeffe's voor jouw huid

Een droge en gebarsten huid is altijd vervelend en kan voor veel ongemakken zorgen. Daarom wil je jouw huid de bescherming bieden die het verdient. Zo zorg jij voor je handen met O'Keeffe's Working hand en verlicht je de huid van je voetzolen met O'Keeffe's Healthy Feet. Heb je last van een droge en jeukende huid? Probeer dan de Skin Repair. Deze bodylotion zorgt voor hydratatie en 48 uur bescherming' tegen een droge en jeukende huid.

O'Keeffe's voor je lippen

Naast 'lichaamsverzorging vind je bij Douglas ook O'Keeffe's Lip Repair. Droge, schrale en kapotte lippen ontstaan door bijvoorbeeld koud weer, blootstelling aan de zon of een lage luchtvochtigheid. Met O'Keeffe's Lip Repair zorg je ervoor dat je je dag doorkomt zonder last van uitgedroogde lippen te hebben. Bij Douglas heb je keuze uit vier varianten van de O'Keeffe's Lip balm. 'Gebruik je liever geen geparfumeerde producten? Dan kun je kiezen voor de Lip Repair Ongeparfumeerd.

O'Keeffe's kopen in de winkel en online

<'p>'O'Keeffe's is er voor iedere huid die extreem droog of gebrasten is. O'Keeffe's is makkelijk te kopen bij Douglas. Via de website heb jij jouw huidverzorging met een paar klikken op je deurmat liggen. Je profiteert van gratis verzenden en retourneren. Daarnaast ontvang je bij aankoop twee samples naar keuze. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de winkel. Onze professionals voorzien je graag van een passend advies. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Met een Douglas Beauty Card Member houden we je de hoogte van extra kortingen en acties.