Gratis verzending en retour  |  Kies altijd 2 gratis samples  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment
Beauty CardStoresActies

Alléén dit weekend: Stapelkorting* op ALLE make-up! -15% bij 1 artikel | -20% bij 2 artikelen | -25% bij 3 artikelen (de eerste 15% korting is reeds verwerkt in de verkoopprijs). 🔥

Kilian

()
Sorteren op:

Kilian: luxe geuren uit Frankrijk

Kilian Hennessy, geboren in een van de meest illustere dynastieën van Frankrijk in fijne likeuren, vertaalt de gevoeligheid en de visie van zijn voorouders in het rijk van de parfum. Een cultuur van het nastreven van ultieme luxe en zijn gewaagde en stoutmoedige aanpak bepalen het merk dat zijn naam draagt: KILIAN.

Meer dan tien jaar geleden, in 2007, opgericht door Kilian Hennessy, lanceerde KILIAN met een opus van tien geuren die het verhaal vertelt over de liefde en haar beperkingen, zonde en onschuld, duisternis en licht- dualiteiten die nog steeds vorm geven aan KILIAN creaties, esthetiek en storytelling.

Vandaag biedt KILIAN een waaier van geuren aan binnen vier olfactieve families: The Fresh, The Narcotics, The Cellars en The Smokes. Van de donkere cognackelders van zijn jeugdherinneringen tot de meest elegante avonden in Parijs waar de verlangens vrij rondzwerven....KILIAN verkent de ruimte die de geur zo krachtig, onzichtbaar en onherroepelijk raakt.