Gratis verzending en retour  |  Gratis 2 samples naar keuze  |  Vóór 22:00 besteld = morgen in huis  |  Het grootste beauty-assortiment

Nu -30%* op bijna alle mascara's, -20%* op bijna alle geuren & geursets & -25%* op alle make-up van Douglas Collection 🧡

J.S.Douglas Söhne_(HOLD)

()
Sorteren op:

ZARQA, de zuivere kracht van Dode Zee mineralen

Kiest u voor ZARQA dan kiest u voor een investering in een mooie, gezonde huid. Een huid die in balans is en prettig aanvoelt. In ZARQA producten zitten geen ingrediënten die de huid onnodig belasten en alleen ingrediënten waarvan de werking is bewezen. Het merk biedt het beste voor uw huid nu en beschermt haar voor de toekomst.

ZARQA, alleen wat uw huid echt nodig heeft

Milieuvervuiling, zon, parfum, irriterende stoffen, hormonen en erfelijke factoren: onze huid heeft nogal wat te verduren. Niet zo vreemd dat zelfs de meest normale huidtypen steeds vaker uit balans raken. Wist u dat 1 op de 3 mensen een huidallergie ontwikkelt? Onderzoek heeft uitgewezen dat parfums in huidverzorgingsproducten de gevoeligheid van de huid kunnen vergroten. Het is heel verleidelijk om voor producten met een fijne geur te kiezen, toch vergroot u hierdoor de kans op een allergische reactie. En dat is zonde: want een gezonde huid is dichter bij dan u denkt.
ZARQA bevat 0% parfum, is hypoallergeen en is zo mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren.

  • 0% Parfum
  • Dermatologisch getest
  • Hypoallergeen
  • Vegan

ZARQA voor de meest gevoelige huid

Het heilzame zout uit de Dode Zee is de basis van alle ZARQA producten. ZARQA Salt bevat uitzonderlijk hoge percentages Dode Zee mineralen, zoals magnesium, calcium, kalium en broom, zorgen voor een mooie stralende huid en ontspannen spieren en gewrichten.

ZARQA Hair

Goede huidverzorging begint bij uw haar, want een shampoo of conditioner komt niet alleen in aanraking met uw hoofdhuid, maar ook met uw (kwetsbare) gezichts- en lichaamshuid. Onze shampoos bevatten geen cocamidepropyl betaine of sulfaten. Deze zorgen voor een schuimend effect, maar zijn veel te heftig voor uw hoofdhuid. Uw haar wordt schoon, maar eigenlijk te schoon, u tast namelijk de natuurlijke oliën op uw hoofdhuid aan en dat is niet de bedoeling. Het duurt 7 dagen voordat deze huidbarrière is hersteld.

ZARQA Face

De sleutel naar een stralende huid? De juiste (milde) reinigingsproducten en een goed reinigingsritueel – voor ’s ochtends én ’s avonds. ZARQA Face combineert de natuurlijke ingrediënten met revolutionaire stoffen die écht bijdragen aan een mooiere, gladdere en jongere huid. De milde producten voeden, beschermen en verzachten.

ZARQA Body

Probeer ook uw lichaamshuid zo min mogelijk te belasten met onnodige ingrediënten. ZARQA Body bevat 0% parfum, is hypo allergeen en is zo mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. Hypoallergeen betekent simpelweg: een verminderde kans op een allergische reactie. Luxe texturen en de allerbeste natuurlijke ingrediënten voor uw huid. ZARQA Body is er voor ieder moment van de dag, voor het hele gezin.