Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Human+Kind

(26)
Merk
Productsoort
Producteigenschap
Voor wie
Huidtype
Cadeau voor
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Human+Kind veganistische verzorging

Het Ierse merk Human+Kind biedt 100% natuurlijke cosmetica die hip is, gunstig voor zowel de huid als het haar, er prachtig uitziet en toch zo weinig mogelijk impact heeft op de aarde en het milieu.

Human+Kind natuurlijke verzorging = vegan verzorging = ethische cosmetica

Human+Kind natuurlijke verzorging werd in 2011 in Ierland (Cork) opgericht. De term ‘ethische cosmetica’ staat centraal bij dit merk; het produceren van werkzame cosmetica die met een goed geweten kunnen worden geproduceerd, gekocht en gebruikt.

Natuurlijke en pure ingrediënten zorgen ervoor dat zeer werkzame formules worden gemaakt, waardoor klanten kunnen kiezen uit een uitgebalanceerde lijn natuurlijke verzorging. Alle ingrediënten van Human+Kind zijn plantaardig ofwel vegan. Alle producten van dit merk zijn dus geschikt voor een veganistische levensstijl. Bovendien zijn de producten multifunctioneel – u kunt één product op vele manieren gebruiken. Dit vermindert het aantal producten dat nodig is voor persoonlijke verzorging en minimaliseert ook verspilling. Een win – win!

Human+Kind in een notendop

Human+Kind is veel meer dan alleen maar een cosmeticaproducent: Human+Kind streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Het zijn producten voor gelukkige mensen en een gelukkige planeet. • Alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten (zonder synthetische toevoegingen) • Zonder petrochemicaliën of parabenen • De ingrediënten en producten zijn niet getest op dieren • De ingrediënten worden verkregen van producenten die op een milieuvriendelijke manier produceren en er wordt een eerlijke prijs betaald voor de ingrediënten.