Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren

Anti-aging revolutie

DERMACOSMETICS

De producten van DERMACOSMETICS bevatten L-Carnosine om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan.

Image alt tag

L-Carnosine

Anti-aging

De L-Carnosine Anti-A.G.E. Crème van DERMACOSMETICS gaat rimpels effectief tegen. Voor een soepele huid en een jeugdige uitstraling.

Image alt tag

Intensieve verzorging

Gezichtsserums

Ontdek de gezichtsserums van Dermacosmetics en kies jouw favoriet - voor een egale en stralende teint.

Glow Power Serum

Ontdek het Glow Power Serum van Dermacosmetics met vitamine C en hyaluronzuur. Het serum hydrateert intensief, bestrijdt oxidatieve stress en egaliseert de teint.

1 / 4
Calming Power Serum

Ontdek het Calming Power Serum van Dermacosmetics met groene thee-extract en diep werkende hyaluronzuur die de geïrriteerde, gestresste huid weer in balans brengt. Het zorgt bovendien voor langdurige hydratatie.

2 / 4
Lifting Power Serum

Het Lifting Power Serum van Dermacosmetics bevat retinol en diep werkende hyaluronzuur die de huid verzacht, intensief hydrateert en lijntjes en rimpels vermindert. 

3 / 4
Firming Power Serum

Het Firming Power Serum stimuleert de celregeneratie. Het diep werkende hyaluronzuur bevordert de huidvernieuwing en egaliseert de teint. Bovendien wordt de huid intensief gehydrateerd.

4 / 4

DERMACOSMETICS

(32)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Nachfüllbar
Nachfüllung
Cadeau voor
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

DERMACOSMETICS gezichtsverzorging

Met meer dan vijftien jaar praktische ervaring heeft Dr. Susanne von Schmiedeberg een anti-verouderingsconcept ontwikkeld: haar producten beschermen de huid tegen de gebruikelijke milieu- en verouderingseffecten. Uw huid herwint haar elasticiteit, veerkracht en jeugdige uitstraling.

L-Carnosine: hét anti-aging ingrediënt

L-Carnosine bestaat uit twee aminozuren (alanine en histidine). Het is een echte allrounder op het gebied van anti-aging en heeft een verscheidenheid aan beschermende functies. L-Carnosine heeft nog meer voordelen: het is een zeer effectieve antioxidant die huidcellen beschermt tegen oxidatieve stress door te veel vrije radicalen. Door schadelijke invloeden zoals UV-straling of stress, te weinig slaap of slechte voeding ontstaan er steeds meer vrije radicalen. Het lichaam kan ze niet langer op afstand houden en een kettingreactie begint. De oxidatieve stress die nu optreedt, beschadigt intacte huidcellen. L-Carnosine gaat ook deze tweede belangrijke oorzaak van vroegtijdige huidveroudering tegen.