Gratis verzending vanaf € 20,- | Gratis 2 samples naar keuze | Vóór 22:00 besteld = morgen in huis | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

Chanel CHANEL

CHANEL 1

N°1 DE CHANEL,
BEAUTY AHEAD OF TIME

De intelligentie van de natuur is onovertroffen en heeft vanaf het allereerste begin de visie van CHANEL op huidverzorging beïnvloed. Deze intelligentie ligt aan de basis van de nieuwe generatie verzorgingsproducten, bestaande uit huidverzorgings- en make-upproducten en een geparfumeerde body spray: N°1 DE CHANEL. In het hart van deze nieuwe holistische lijn: het extract van rode camelia en haar unieke revitaliserende kracht.

CHANEL 1

DE INNOVATIE
VAN CHANEL

DE BUITENGEWONE KRACHT
VAN EEN CAMELIA

N°1 DE CHANEL: een bloem met revitaliserende krachten, die haar eeuwige jeugd dankt aan een buitengewone energie.

CHANEL 1

HET EXTRACT VAN RODE CAMELIA

CHANEL Research heeft gebruikgemaakt van de kracht van de rode camelia die een actieve werking heeft in de eerste fase van de huidveroudering.

+67%

meer celvitaliteit (1)

(1) In-vitrotest van een specifieke expressiemarker, op met extract van rode camelia behandelde en onbehandelde gestreste cellen.

HET SERUM BESTELLEN

EEN GEREVITALISEERDE HUID

De N°1 DE CHANEL lijn* verbetert de kwaliteit van de huid, vervaagt de rimpels met 25% (1), verfijnt de poriën met 25% (2), vergroot de elasticiteit van de huid met 25% (2), verhoogt het gevoel van comfort met 81% (3) en laat de huid 54% (4) mooier stralen.

* Lijst met gebruikte producten: N°1 De Chanel Lotion, N°1 De Chanel Crème yeux, N°1 De Chanel Sérum, N°1 De Chanel Crème, N°1 De Chanel Fond de Teint en N°1 De Chanel Sérum-en-Brume. (1) Klinische evaluatie bij 45 vrouwen in een vervuilde omgeving, na de producten 2 maanden te hebben gebruikt. (2) Klinische evaluatie bij 45 vrouwen in een vervuilde omgeving, na de producten 1 maand te hebben gebruikt. (3) Zelfevaluatie onmiddellijk na gebruik, door 45 vrouwen. (4) Klinische evaluatie onmiddellijk na gebruik, bij 45 vrouwen in een vervuilde omgeving.

CHANEL 1

DE COLLECTIE EEN HOLISTISCHE AANPAK

Vanaf het begin hebben verschillende invloeden de manier gevormd waarop CHANEL schoonheid benadert.. Eén van die invloeden was de holistische visie van Gabrielle Chanel: er is geen tweedeling tussen de zintuigen en de geest, geen onderscheid tussen ratio en gevoel, geen scheiding tussen lichaam en emoties of tussen een levend wezen en diens omgeving. Een visie op schoonheid die vandaag gestalte krijgt in de routine van N°1 DE CHANEL: verzorging, make-up en geparfumeerde body spray.

VOORBEREIDEN

CHANEL 1

REINIGENDE SCHUIMPOEDER MET RODE CAMELIA reinigen – zuiveren – laten stralen

ONTDEKKEN
CHANEL 1

REVITALISERENDE LOTION MET RODE CAMELIA verkwikken – verfijnen – voller maken

ONTDEKKEN

BEHANDELEN

CHANEL 1

REVITALISERENDE OOGCRÈME MET RODE CAMELIA tegen donkere kringen - tegen wallen - gladstrijkend

ONTDEKKEN
CHANEL 1

REVITALISERENDE SERUM MET RODE CAMELIA voorkomt en corrigeert de 5 tekenen van veroudering

ONTDEKKEN
CHANEL 1

REVITALISERENDE CRÈME MET RODE CAMELIA gladstrijken - voller maken - voor een comfortabele huid

ONTDEKKEN

VERFRAAIEN

CHANEL 1

REVITALISERENDE FOUNDATION MET RODE CAMELIA laten stralen - hydrateren – beschermen

ONTDEKKEN
CHANEL 1

BALSEM VOOR DE LIPPEN EN WANGEN MET RODE CAMELIA kleur versterken - voeden -voller maken

ONTDEKKEN

VERLEVENDIGEN

CHANEL 1

REVITALISERENDE SERUM-IN-NEVEL MET RODE CAMELIA tegen vervuiling - verfrissen - voor een stralende huid

ONTDEKKEN
CHANEL 1

L’EAU ROUGE - GEPARFUMEERDE BODY SPRAY parfumeren, verfrissen, vitaliseren

ONTDEKKEN

MILIEUBEWUST

EEN NIEUWE GENERATIE MILIEUBEWUSTE
VERZORGINGSPRODUCTEN

De verzorgingslijn N°1 DE CHANEL is een milieubewuste anti-aging collectie die ernaar streeft de impact op het milieu te minimaliseren en de ecologische voetafdruk te verkleinen met milieuvriendelijke verpakkingen en strikte richtlijnen voor de formulering. De formules bestaan tot 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en tot 76% uit ingrediënten die afkomstig zijn van de camelia. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. *Volgens de ISO 16128 norm

Het deksel van de N°1 DE CHANEL crème bestaat voor 90% uit biogeen materiaal waarvan 10% afkomstig is van de camelia.

CHANEL heeft een verzorgingslijn gecreëerd met milieuvriendelijke verpakkingen: zonder cellofaan, zonder papieren boekje, met lichter glas*, bepaalde recyclebare packs** en materiaal dat deels biogeen is*

* Vermindering van het gewicht van het glas ten opzichte van het gemiddelde gewicht van CHANEL potten en flacons met een soortgelijke inhoud. ** Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen.

Om het milieueffect te beperken, zijn de verpakkingen van recyclebaar glas* van de N°1 DE CHANEL verzorgingsproducten bedrukt met organische inkt**

Op de verpakkingen staat een QR-code gedrukt die het papieren boekje vervangt en rechtstreeks toegang biedt tot de online productinformatie.

Door de pot van je gezichtscrème twee keer na te vullen, dring je de uitstoot van broeikasgassen ervan met ongeveer de helft terug.

*Recyclebare verpakking afhankelijk van de plaatselijke afvalsorterings- en recyclemethodes, die per regio kunnen verschillen. **Inktsoorten bestaande uit organische moleculen, die dankzij een bakproces op lage temperatuur minder energie verbruiken dan andere inktsoorten.