Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle verzorging en op de top 10 geuren! Nu besteld, dinsdag in huis.
Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle verzorging en op de top 10 geuren! Nu besteld, dinsdag in huis.
 • Gratis verzending en retour
  Levering de volgende dag (de actuele levertijd wordt getoond tijdens het afrekenen)
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

SUMMER HAIR ESSENTIALS

Voor gezond haar in de zomer!

De zomerhitte, zout zeewater en een hoge luchtvochtigheid kunnen ons haar uitdrogen, de punten beschadigen of juist vet haar veroorzaken. Geen zorgen, wij hebben 3 tips om uw haar te laten stralen, zelfs op de heetste zomerdagen!

SPF Bescherming

Tip 1

Bent u van plan om een lange dag in de zon door te brengen, breng dan een conditioner met SPF aan, die uw haar voorziet van betrouwbare bescherming tegen de zon en helpt om uitdroging en beschadiging van het haar te voorkomen.

De juiste reiniging

Tip 2

Zout zeewater en chloor kan uw haar beschadigen. Was uw haar na het zwemmen met een shampoo die uw haar beschermt tegen uitdroging en gebruik een conditioner voor extra hydratatie.

Extra verzorging

Tip 3

Zwaar beschadigd haar is in de zomer niet ongewoon. Breng het Aveda Damage Remedy masker aan om beschadigd haar te herstellen. Na de intensieve behandeling voelt uw haar weer gezond, soepel en sterk aan.

3 EENVOUDIGE LOOKS

Wie droomt er nou niet van het perfecte beachy hair? Creëer eenvoudig een van deze drie beach looks en ga volledig in stijl naar het strand!