Nu 25% korting op bijna alle geuren, geursets, dag-, nachtcrèmes, foundations, poeders, mascara's en eyeliners!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis sample naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends

OCEAN BEAUTY

Ontdek skincare geïnspireerd door de oceaan

De kracht van de oceaan

De oceaan zit vol mysteries – waaronder vele beautygeheimen! Alles wat uw huid nodig heeft na een warme zomerdag is hier te vinden. Gun uzelf een heerlijke spa-ervaring en geniet van krachtige ingrediënten, zoals algen, mineralen en natuurlijke vitaminen!

Algen extract – Regenererend

Algen worden niet beschouwd als een conventioneel schoonheidsingrediënt, maar het ‘wondermiddel’ wordt al jaren geïntegreerd in huidverzorging. Het grootste voordeel van algenextract is de anti-oxidatieve, hydraterende en regenererende kracht. Bovendien bevat het aminozuren, eiwitten en diverse vitaminen, zoals vitamine A,B,C en E.

Zeemineralen & Vitamine Sea – Verfrissend

Het therapeutische gebruik van huidverzorgende skincare met zeemineralen staat ook wel bekend als thalassotherapie. Ingrediënten op basis van de oceaan, zoals zeeslib en zeeplanten, helpen om het lichaam in balans te brengen en herstellen de vitaliteit van de huid. Laat uw huid stralen!

Zeewier – Hydraterend

Huidverzorgingsproducten bevatten steeds vaker natuurlijke ingrediënten. Onder andere zeewier wordt steeds populairder door de ontgiftende, kalmerende, zuiverende én anti-aging eigenschappen. Het is een echte vitaminenbron, geleverd door de zee. Geniet van een soepele, zachte huid.

ONTDEK MEER OCEAN BEAUTY