Nu 25% korting op bijna alle geuren, geursets, dag-, nachtcrèmes, serums en lipmake-up!
 • Gratis sample
  Uw gratis sample wordt automatisch aan uw bestelling toegevoegd.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beautyfans hebben zich via onze Facebook-pagina massaal aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over de The Original MakeUp Eraser. Met deze innovatieve reinigingstool verwijdert u make-up zonder reinigingsproducten en enkel met water. De testpanelleden hebben het product voor ons getest en hun bevindingen gedeeld.

Het testpanel was erg tevreden over The Original MakeUp Eraser. Dat met dit product geen andere reinigingsproducten gebruikt hoeven worden, werd als een groot pluspunt ervaren. De leden van het testpanel gaven unaniem aan dat zij het product zouden aanraden aan personen in hun omgeving. De MakeUp Eraser werd door het testpanel in hun reviews gewaardeerd met 4 sterren!
"Het is erg wennen om alleen te reinigen met een doek en water, maar ik stond versteld dat ik alles eraf kreeg met alleen water!"
"Verslavend! Iedere keer was het weer een soort van magisch hoe makkelijk het mijn make-up eraf haalde en hoe weinig moeite het kostte."
"Heel fijn! Je bent ook zo klaar met de eraser dus dat maakt het makkelijker om je make-up 's avonds eraf te halen, wat ik eerder nog wel eens wilde verwaarlozen."
"Ja, zeker! Mijn dagelijkse make-up ging er goed af. Zelfs mascara en hardnekkige rode lippenstift gaan er gemakkelijk af."
"Ja, als ik na het reinigen met een wattenschijfje met toner erop over mij gezicht ga zie ik bijna geen make-uprestjes meer. In ieder geval niet meer dan normaal met andere reinigingsmethodes."
"Ja! Ik heb na het verwijderen van mijn make-up met de MakeUp Eraser nog een keer met een gezichtsreinigingsdoekje gekeken of alles er af was. Op dit doekje waren geen sporen meer te zien van make-up."
"Ik zou dit product zeker aanraden. Je hebt minder kosten aan overige reinigingsproducten en zeker als je een gevoelige huid hebt, is dit product heerlijk omdat je er geen reacties van krijgt!"
"Ik zou The Original MakeUp Eraser zeker aanraden aan personen in mijn omgeving. Ik heb veel vrienden die make-up gebruiken en graag een simpelere methode willen om hun make-up te verwijderen."
"Ja, zou hem zeker aanraden. Hij is gemakkelijk in gebruik en voelt erg prettig op de huid. Je huid wordt er bovendien super zacht en schoon van. En dat zonder zeep of andere chemicaliën!"