Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beautyfans hebben zich via onze Facebook-pagina massaal aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over twee nieuwe producten uit de Lancaster 365 Skin Repair-verzorgingslijn. De gelukkige testpanelleden hebben de Gentle Peel Detoxifying Foam en de Youth Memory Night Cream voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Beide producten werden door het testpanel als zeer prettig ervaren. Met name het schone, frisse gevoel van de huid na gebruik van de Gentle Peel Detoxifying Foam en de prettige structuur van de Youth Memory Night Cream werden meerdere malen genoemd. Over beide producten werd gezegd dat ze hun beloftes waarmaken. Het testpanel waardeerde de producten in hun reviews met 4 en 4,5 sterren!
"Mijn huid voelt na het gebruik van de reinigingsfoam echt heerlijk fris en gereinigd. Een schoon gevoel, niet plakkerig of trekkerig, terwijl mijn huid toch vrij droog is."
"De reinigingsfoam is licht schuimend en ruikt lekker. Het pompje werkt makkelijk en hygiënisch. Ik vind het een prettige manier om mijn gezicht te reinigen. Ook makkelijk voor gebruik onder de douche!"
"Ik zou dit product zeker aanraden. Bij een gemengde huid is het altijd zoeken naar niet te vette crèmes. Deze is fijn van structuur en de geur is aangenaam."
“De crème geeft een intense verzorging en zorgt ervoor dat je ‘s morgens wakker wordt met een stralende huid. De crème doet wat het belooft. Ik zou dit product zeker kopen!”