Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends
Douglas Testpanel


Onze mannelijke fans hebben zich via onze Facebook-pagina massaal aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over de nieuwe geur van Abercrombie & Fitch, First Instinct. De gelukkige testpanelleden hebben deze nieuwe herengeur voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was erg te spreken over de frisheid en toegankelijkheid van de geur. De meeste testpanelleden vonden het prettig dat de geur niet té overheersend was, waardoor de geur voor iedere gelegenheid geschikt werd gevonden. Zij beoordeelden First Instinct in hun review dan ook met 4 van de 5 sterren!
"First Instinct is een heerlijke geur voor elke gelegenheid en voor ieder moment van de dag."
"Het is een prettige, lichte geur die de gehele dag fris ruikt. Een toegankelijke geur voor heel veel mannen. Mijn nieuwe, dagelijkse favoriet!"
"De geur doet denken aan de prachtige winkels van Abercrombie & Fitch. Deze herengeur zou in de kast van iedere man moeten staan. Warme, krachtige, muskusachtige, maar toch frisse en heldere geur."
“Ja, ik zou deze geur aanraden. First Instinct is een lekkere geur voor erbij, niet overheersend en uitgesproken."
"Jazeker, iedereen in mijn omgeving vraagt steeds wat ik op heb. Ze vinden het zo lekker ruiken, maar kunnen de geur niet helemaal plaatsen."
“Zeker weten! De andere geuren van Abercrombie ken ik ook. First Instinct past geweldig in de rij van geuren van Abercrombie & Fitch."