Nu 25% korting op bijna alle geuren, mascara's en eyeliners! Nu besteld is zaterdag in huis.
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina massaal aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over Lancôme Énergie De Vie The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care. De gelukkige winnaars hebben deze innovatieve, vloeibare en egaliserende gezichtsverzorging voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel vond de textuur van The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care bijzonder prettig en hierdoor erg fijn in gebruik. Daarnaast was het testpanel ook te spreken over de aangename, subtiele geur en het effect van de gezichtsverzorging. Zij beoordeelden de The Smoothing & Glow Boosting Liquid Care in hun review met 4,5 sterren!
"De textuur is prettig, want de gel is goed te verdelen en je hebt maar weinig nodig om je hele gezicht te behandelen. Voor mij is twee pompjes voldoende. De geur is aangenaam en niet te sterk."
"Ontzettend fijne, lichte textuur die toch voldoende voeding geeft."
"De crème heeft een hele subtiele geur en een erg fijne textuur. Het trekt snel in en laat geen plakkerig residu achter. Nadat de crème is ingetrokken zie je eigenlijk niet eens dat je het op hebt, wat ik erg fijn vind."
“De huid lijkt direct frisser. Op lange termijn is het effect beter: lijntjes lijken minder zichtbaar en de huid oogt jonger”
"Na het aanbrengen van de crème krijgt mijn gezicht direct een gezonde blos. Het lijkt alsof de vermoeidheid in een keer verdwenen is. Daarnaast voelt mijn huid gelijk gehydrateerd en fris aan.”
“Mijn huid is erg droog, gevoelig en onrustig. Andere dagverzorging moet ik altijd meerdere malen per dag aanbrengen. Deze vloeibare crème werkt echt de hele dag, zo fijn! Mijn huid is echt vanaf het eerste gebruik rustiger geworden, heel bijzonder.”