Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over het nieuwe serum van Estée Lauder: New Dimension. De gelukkige winnaressen hebben dit multidimensionele serum voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral te spreken over de prettige textuur, waardoor het serum makkelijk aan te brengen is en het langdurige effect. De geur van het serum werd wisselend als aangenaam en onaangenaam ervaren. Zij beoordeelden Estée Lauder New Dimension in hun review dan ook met maar liefst 4,5 ster!
"Het serum ruikt aangenaam, is niet vet en trekt makkelijk in. Je hebt weinig nodig om je hele gezicht en hals te kunnen insmeren en je ziet direct resultaat."
"Ik vind het tot nu toe een heel erg fijn product. Ik gebruik 's morgens na het wassen van mijn gezicht twee pompjes op mijn hand en smeer het over mijn hele gezicht en hals. Mijn huid voelt de hele dag zacht aan, terwijl ik het serum al vroeg in de ochtend aanbreng!"
"Ik ben heel blij met het New Dimension serum. Bij veel producten ga ik veel transpireren in mijn gezicht, maar bij dit serum voelt mijn gezicht fris en lekker."
"Ik ben erg blij dat ik dit product mocht testen en ben vanaf dag 1 super tevreden. Mijn huid voelt goed, straalt en is niet vet."
“Ik vind het een prettig product, maar een herhaalaankoop is bij mij afhankelijk van de kosten."
“Ik blijf dit product zeker gebruiken, want ik zag direct resultaat. Mijn huid ziet er sinds ik het serum gebruik beduidend jonger en stralender uit."