Nu 25% korting op bijna alle geuren, mascara's en eyeliners! Nu besteld is zaterdag in huis.
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over de nieuwe Rimmel Wake Me Up mascara. De gelukkige winnaressen hebben deze nieuwe mascara voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral te spreken over het mooie effect van mascara en het prettige borsteltje. Daarnaast ervoeren zij de verfrissende komkommergeur van de mascara als erg prettig. Zij beoordeelden de Rimmel Wake Me Up mascara in hun review dan ook met maar liefst 4 sterren!
"De mascara heeft een groot borsteltje dat zelfs de kleinste haartjes meepakt. Het geeft volume en ruikt, in tegenstelling tot andere mascara's, ook nog eens lekker. Een echte aanrader dus!"
"Ik heb het gebruik van deze mascara als positief ervaren. Het borsteltje is prettig in gebruik door de vorm en zachtheid. De mascara wordt prima verdeeld en bij het opbrengen heb ik nog geen last gehad van klontjes of plakkerigheid."
"De mascara is makkelijk aan te brengen en klontert niet. Mijn wimpers blijven heerlijk soepel en niet stug, zelfs niet bij 2 lagen. Minpuntje vind ik wel dat het vrij snel smudged onder je ogen na een paar uur."
"De mascara is erg makkelijk te verwijderen. Ik gebruik een milde remover vanwege mijn gevoelige ogen, maar hij haalt het product snel en goed van mijn wimpers af."
“Ja, de mascara is makkelijk te verwijderen. Ook als je tijdens het aanbrengen een foutje maakt is het makkelijk te corrigeren, zonder dat je alles er af moet halen."
“Ik vond de mascara niet zo eenvoudig te verwijderen. Omdat hij zo goed blijft zitten, krijg je het er met een doekje niet goed af. Je moet minimaal met wattenschijfjes en lotion aan de gang."