Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over de nieuwe Gucci geur, Gucci Bamboo. De gelukkige winnaressen hebben deze nieuwe damesgeur voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral te spreken over de friszoete, vrouwelijke geurnoten. Zij vonden de geur voornamelijk geschikt voor overdag en zouden de geur aanraden aan anderen. Zij beoordeelden Gucci Bamboo in hun review dan ook met maar liefst 4 sterren!
"De geur is erg toegankelijk. Ik denk dat veel mensen deze geur aangenaam zullen vinden. Je merkt dat het een eau de parfum is, want je hebt er maar weinig van nodig en het blijft de gehele dag lekker ruiken."
"De uitstraling van het parfumflesje is uniek, en de bijbehorende geur ook. Het is een intens unieke bloemachtige geur die direct in je herinnering blijft. Vanaf het moment dat de geur mijn huid aanraakte wist ik dat dit een van mijn favoriete werd!"
"Zodra ik de verpakking opende, en het flesje zichtbaar werd viel mij de krachtige&luxe fles op. Het eerste wat mij opviel aan de geur was de frisse toon die daarna veranderde geur in een zoete en sensuele geur."
"Ik zou deze geur zeker aanraden, ik heb nog nooit zo'n geur geroken. Hij is apart, maar erg lekker!"
“Zeker. Ik houd van een frisse geur die niet overdreven zoet en aanwezig is. De noten in deze geur vind ik prettig om te ruiken, ik word er actief van en het geeft energie."
“Ik zou de geur aanraden aan vrienden en familie, omdat de geur Gucci Bamboo lekker fris ruikt. Leuk om cadeau te geven of zelf te gebruiken."