Nu tot 25% stapelkorting op bijna alle make-up en 25% korting op bijna alle geuren en geursets*!
 • Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over Annayake 24H Voile Hydratant Effet Peau Nue. De gelukkige winnaressen hebben deze getinte dagcrème voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral te spreken over de zichtbaar mooiere en meer egale teint direct na het aanbrengen van de dagcrème. Daarnaast waren de leden van het testpanel erg te spreken over de hydratatie die gedurende de hele dag aanhoudt. Zij beoordeelden Annayake 24H Voile Hydratant Effet Peau Nue in hun review dan ook met maar liefst 4 sterren!
"De getinte dagcrème voelt prettig en houdt mijn huid gedurende de dag gehydrateerd. Dat klopt dus. Teint wordt wel egaler, maar sommige onzuiverheden blijven licht zichtbaar."
"Het product zorgt zeker voor optimale hydratatie en hierdoor hoef ik mijn eigen dagcrème niet te gebruiken. Ook de natuurlijke zongebruinde teint is na gebruik goed zichtbaar. Voor mij doet het product wat het belooft!"
"Het doet inderdaad wat het beloofd. Of de crème echt hydrateert vind ik moeilijk om te beoordelen, maar de teint is echter perfect en egaal."
"Ik zou deze crème zeker aanraden aan iedereen die geen behoefte heeft aan een medium of full coverage foundation. Ik vind dit een zeer goede combinatie tussen een light coverage foundation, hydraterende crème en getinte dagcrème."
“Ik zou dit product zeker aanraden aan mijn omgeving, omdat het gewoon een goed product is met zichtbaar resultaat. Geen irritatie, maar een mooie teint."
“Ik zou het product zeker aanraden! Het is lekker verzorgend, hydrateert de hele dag en geeft tegelijkertijd een mooie kleurdekking! Precies wat je nodig hebt voor je gezicht!"