Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beauty fans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over Philips VisaPure Anti-Blemish. De gelukkige winnaressen hebben deze reinigingsborstel tegen onzuiverheden voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral erg tevreden over het direct schone en zachte gevoel na gebruik van deze gezichtsreinigingsborstel. Daarnaast vonden ze het apparaat erg prettig in gebruik. Zij beoordeelden Philips VisaPure Anti-Blemish in hun review dan ook met maar liefst 4 sterren!
"Er is een direct voelbaar resultaat en de huid oogt rustig na gebruik. Ik zie nog geen direct verschil in de onzuiverheden qua vermindering in roodheid."
"Ik heb meestal na een halve dag last van een glimmende huid, met name op mijn voorhoofd. Dat is na één week gebruik van de VisaPure verdwenen! Ik heb ook minder last van puistjes en onregelmatigheden. Het voelt alsof je iets extra's doet voor je huid."
"Mijn huid voelt na gebruik schoon, maar niet trekkerig. Als ik na het gebruik met tonic over mijn gezicht ga, komt er bijna niets meer af."
"De VisaPure is zeer gemakkelijk in gebruik en de haren van de reinigingsborstel voelen zacht aan. Ik vind het leuk om hem te gebruiken en sla geen reinigingsbeurt meer over!"
“Een fantastisch apparaat voor gezichtsreiniging. Het is gemakkelijk in gebruik, ik ben sneller klaar met het reinigen van mijn gezicht en ik hoef maar een kleine hoeveelheid gel te gebruiken voor een goed resultaat!"
“Het is een makkelijk apparaat en ligt lekker in de hand. Het is ook heel handig dat het apparaat na 20 seconden aangeeft dat je van zone moet wisselen, zo blijf je niet te lang op 1 plek hangen. Het voelt elke keer als een kleine gezichtsmassage van een minuut."