Nu tot 25% stapelkorting op bijna ALLES en 25% korting op bijna alle geuren en geursets!
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus
Beauty trends
Categorieën
Beauty trends


Onze beautyfans hebben zich via onze Facebook-pagina vol enthousiasme aangemeld om onderdeel te worden van het testpanel dat een review geeft over de Philips VisaCare. De gelukkige winnaressen hebben dit microdermabrasie apparaat voor ons getest en hun bevindingen met ons gedeeld.

Het testpanel was vooral te spreken over verbeterde conditie van hun huid, met name de verstevigde en verzachte huid. Ook is de huid beter doorbloed en ziet deze er frisser uit. Daarnaast vinden zij de Philips Visacare eenvoudig en professioneel in het gebruik. Zij beoordeelden de Philips Visacare in hun review met maar liefst 5 sterren.
“Mijn huid voelde ogenblikkelijk zachter aan en zag er gladder uit. Na enkele weken zag ik hoe mijn huid meer straalde en mijn make-up nog mooier uitkwam.”
“Je merkt dat je huid enorm gestimuleerd wordt. Je ziet zeker dat je huid er frisser en doorbloeder uit gaat zien.”
“Ik ben ontzettend tevreden met het zichtbare resultaat én de ervaring dat de huidverzorgingsproducten nu optimaal hun werk doen.”
“Ik zou het apparaat vanwege het thuis-gebruik zeker aanraden. Omdat je zo thuis op makkelijke manier een duurzame behandeling kunt uitvoeren.”
"Ik vind het resultaat net zo goed als een professionele micro-dermabrasiebehandeling. Nu kan je het net zo vaak doen als goed voor je eigen huid is.”
“Iedere behandeling voelde als een oppepper voor de huid. Mijn huid heeft echt baat bij het gebruik van de VisaCare.”