• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
Header
Zomer, zonneschijn en een prachtig lichaam! Wat wilt u nog meer?
Want er is niks meer relaxing dan uw zomer in de buitenlucht doorbrengen! En deze tijd wordt nog mooier wanneer u zelfvertrouwen heeft. Wanneer u comfortabel in uw vel zit zult u dat ook uitstralen. Ontdek hier verzorgingsproducten die bijdragen aan gladde benen, gelifte billen en strakke armen.


Legs titel
Tekst en afbeelding legs
De eerste stap naar perfecte benen is de juiste verzorging. Sinds een aantal jaar zijn we kritischer op het uitzoeken van onze lichaamsverzorging en terecht, want de juiste ingrediënten zijn belangrijk voor het juiste resultaat. Ontdek bijvoorbeeld Sol de Janeiro Açaí Body Power Cream. De vetzuren in deze crème zorgen voor een strakke en gelijkmatige huid, ideaal voor het creëren van smooth and even legs.
Ontdek alle musthaves.
Legs Musthaves
Booty titel
Tekst en afbeelding Booty
Sinds een aantal jaar staat alles in het teken van de booty. En wees eerlijk wie wilt er nu geen mooie, strakke billen? Ook zonder chirurgische ingrepen kunt u zorgen voor een mooie lift.

BEAUTY HACK: Brazilian Bum Bum Cream is de meest verslavende full body cream. Deze crème bevat gueraná: deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vorm van cafeïne. De Bum Bum Cream helpt de bloedsomloop te stimuleren, wat zorgt voor stevige en strakke billen. Bye bye bumps en een verslapte huid!

Ontdek alle musthaves voor een tight and firm booty.
BootyMusthaves
Arms titel
Tekst en afbeelding Arms
In de verzorgingsroutine voor een beach ready body worden de armen vaak vergeten. Een gemiste kans, want er zijn diverse producten die zorgen voor zichtbaar strakkere armen. In combinatie met een arm-workout zorgen verstevigende crèmes voor een perfect resultaat!

BEAUTY HACK: heeft u last van kleine, rode bultjes op uw bovenarmen? Deze zogeheten ‘’keratosis pilaris’’ kan behandeld worden met fruizuur, zoals glycolic acid. Breng vervolgens een moisturizer aan, zoals een lichte crème of gel die snel absorbeert. Vermijd harde peelings.
Arms Musthaves