• Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

#

# #

#

# #

Het is belangrijk om uw nagels aan het begin van uw manicure grondig te reinigen. Wanneer u uw nagels nog gelakt hebt, moet u eerst deze lak verwijderen. Ook als u geen nagellak draagt, is nagellakremover een goed middel om uw nagels mee te reinigen en te ontvetten.

Alessandro Douglas Bourjois

#

# #

Idealiter gunt u uw nagels nu een nagelbad. Heeft u geen nagelbad voor handen? Geen paniek, dan kunt u uw nagels laten weken in warm water. Houdt uw vingers ongeveer 5 tot 10 minuten in het nagelbad. Zo kunt u uw nagelhuid en nagelriemen losweken, om ze zo voor te bereiden op de volgende stap. Droog uw handen na het nagelbad grondig af. Tip: U kunt een nagelbad ook gebruiken om uw handen dagelijks te reinigen, door handzeep te gebruiken voor het nagelbad.

Koh Gamila Koh

#

# #

Omdat uw nagelhuid nu zacht is geworden van het nagelbad, kunt u uw nagelriemen nu goed in vorm brengen of eventueel verwijderen. U kunt hiervoor een bokkenpootje oftewel een cuticle stick gebruiken. Druk hiermee de nagelriem terug. Tip: Nagelriemen die bijzonder vast zitten kunnen profijt hebben van het gebruik een nagelriem- verwijderaar. Wanneer u te hard drukt, kunnen uw nagelriemen ontstoken of geïrriteerd raken.

Mavala Leco Douglas

#

# #

Om uw nagels in vorm te brengen, kunt u het beste een vijl gebruiken. Ideaal is het gebruik van een glasvijl voor het bijvijlen van uw nagels. Vijl uw nagels altijd met de richting van de nagels mee, dus van buiten naar binnen. Anders u tegen de nagelrichting in vijlt, kunnen uw nagels gemakkelijker splijten. Wanneer u uw nagels op de juiste lengte gevijld hebt, vijlt u de randjes nog even kort mee.

Douglas Leco Pfeilring

#

# #

Nu is het tijd om uw handen een verzorgende peeling te gunnen. Zo kunt u ze bevrijden van dode huidcellen. Gebruik hiervoor een speciale peeling die geschikt is voor uw handen. Masseer de peeling zachtjes in de huid en laat deze een paar minuten inwerken. Spoel de peeling vervolgens af met schoon water. Uw huid is nu zacht en soepel.

Alessandro Douglas Nails Hands Feet Koh

#

# # # # # # #

Nu kunt u uw nagels voorbereiden op de nagellak, door eerst het nageloppervlak glad te maken en eventuele ongelijkheden recht te vijlen. U kunt hiervoor een speciale polijstvijl gebruiken. Wie haar nagels een natuurlijk verzorgd uiterlijk wil geven, brengt alleen een transparante lak aan. Als u probleemnagels hebt, kunt u een speciale base coat gebruiken. Of u nu ruwe, zachte of broze nagels hebt, er is voor ieder probleem een bijpassende verzorging.

Nu zijn uw nagels perfect voorbereidt op de nagellak. Begin bij het aanbrengen van uw nagellak altijd in het midden van uw nagels en lak vervolgens verder naar de zijkanten. Lak niet helemaal tot aan uw nagelriemen, de lak kan dan snel uitlopen. Kleine foutjes kunt u bijwerken.Tip: Wanneer u graag een tweede laklaag aan wil brengen, wacht hier dan lang genoeg mee, zodat de eerste laag genoeg tijd heeft om te drogen.

Vindt u het leuk om voor een speciale stijl of een speciaal effect op uw nagels te kiezen?De vrouwelijke French Manicure met haar karakteristieke witte randen is inmiddels iconisch geworden. Liever iets spannenders? Er is een scala aan effectlakken verkrijgbaar, van chroomlak tot magnetische lak. Laat uw creativiteit de vrije loop. Breng altijd een topcoat aan nadat u uw lak hebt aangebracht. Een topcoat zorgt ervoor dat er geen krassen op uw nagels komen en dat uw lak lang houdt.

BlackUp Douglas ANNY Michael Kors Guerlain ANNY L'Oreal Paris Collistar Dior

#

# #

Belangrijk voor mooie handen en nagels is de juiste verzorging, niet alleen als afsluiting van manicure, maar als onderdeel van uw dagelijkse verzorging. Breng dagelijks een handcrème aan en masseer deze ook in op uw nagels en nagelriemen.Tip: Leg een tube handcrème naast uw wastafel, zodat u iedere keer na het wassen van uw handen herinnert wordt aan het aanbrengen van een handcrème. Van tijd tot tijd verheugen uw handen zich op een extra portie verzorging in de vorm van een handmasker. Om de werking van het handmasker te versterken kunt u verzorgingshandschoenen van katoen dragen. Door de warmte van de handschoenen kan het masker beter tot de huid doordringen.

Douglas Nails Hands Feet Juvena Sensai