• Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

De zon heeft geduchte concurrentie: zelfbruiners! Die kleuren de huid niet alleen mooi bruin, ze doen dat ook nog eens zonder één spatje zonschade en dat al vaak binnen 10 minuten!

Welk product u ook kiest, voor een vlekkeloos bronzingresultaat is er één must: scrubben! Een zelfbruiner hecht namelijk gelijkmatiger op een gladde huid. Dat geldt zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Voor de perfecte tan is het ook belangrijk dat de huid goed gehydrateerd is.
De huidige generatie zelfbruiners rekenen af met vlekken en strepen. Ook van het oranje-effect is zo goed als geen sprake meer. Zelfbruiners werken meestal door de actieve stof DHA, ofwel dihydroxyaceton; een stofje afkomstig uit suikerbieten of suikerriet dat een chemische reactie aangaat met dode huidcellen en zo de huid bruin kleurt. Dit mag u snel weer vergeten. Wat u wel mag onthouden is: hoe lager de dosis DHA in een zelfbruiner, hoe kleiner de kans op een oranje huid.

De huid blijft na het gebruik van een zelfbruiner zo’n vijf tot zeven dagen bruin; de kleur verdwijnt pas als de huidcellen zich gaan vernieuwen.