🎁 Nu 25% korting op bijna alle geuren en geursets. 🎁
 • Gratis 2 verrassingssamples
  Automatisch aan uw bestelling toegevoegd.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

€ 5,- Beauty Points Cheque verzilveren

€ 5,- Beauty Points Cheque korting wordt in onze stores anders berekend dan op de Online Shop. Hieronder vindt u de voorwaarden voor de stores en de Online Shop.

Stores

Via de kassa kan de Beauty Points Cheque ingewisseld worden in combinatie met de reguliere korting en alle andere kortingen die op dat moment gelden. De Beauty Points Cheque is via onze stores ook inwisselbaar in combinatie met de Douglas Beauty Card korting. Er kunnen meerdere Beauty Points Cheque per keer worden ingewisseld. Ook kan de Beauty Points Cheque ingewisseld worden op merken die uitgesloten zijn van korting.

Online shop

Om gebruik te kunnen maken van de Beauty Points Cheque is het van belang dat u bent ingelogd in uw Douglas Online Shop account waar uw Douglas Beauty Card aan gekoppeld is. Via onze Online Shop kan de Beauty Points Cheque niet ingewisseld worden in combinatie met andere kortingen, ook niet in combinatie met de Douglas Beauty Card korting. De Beauty Points Cheque werkt niet op producten die met 15% of meer zijn afgeprijsd. Daarnaast kan er per bestelling maximaal 1 Beauty Points Cheque ingewisseld worden. Wel kan de Beauty Points Cheque ingewisseld worden op merken die uitgesloten zijn van korting.

De Douglas Beauty Points Cheque is niet geldig bij aankoop van een Douglas Giftcard.
Voor de overige voorwaarden die van toepassing zijn op onze Beauty Points Cheque, verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Waar moet ik de code invoeren in mijn winkelmandje?

Voeg bij 'Kortingscode' de bijbehorende kortingscode in van het Beauty nr. code dat begint met 917.