• Gratis 2 samples naar keuze (bij besteding vanaf €10,-)
  Gratis 2 samples naar keuze (bij besteding vanaf €10,-)
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Merk-en productbeschikbaarheid
in onze storesBeschikbaarheid checken

In onze Online Shop vindt u ons meest uitgebreide beauty-assortiment. Niet alle merken die wij online aanbieden zijn in onze stores beschikbaar. Per store kan ook het assortiment verschillen. Wilt u weten of het gewenste product van uw favoriete merk in uw dichtstbijzijnde store verkrijgbaar is? Maak dan gebruik van de productbeschikbaarheidcheck. U kunt dan direct zien of het product van uw favoriete merk beschikbaar is in een store bij u in de buurt.

Product kiezen, woonplaats of postcode ingeven

Klik op het product waarvan u wilt weten of het in uw favoriete store op voorraad is. Op de productpagina aan de rechterkant vindt u de optie 'Beschikbaarheid controleren in een store'. Klik hierop en vul vervolgens uw woonplaats of postcode in. Klik op de button met de tekst 'CONTROLEER BESCHIKBAARHEID' om de resultaten te bekijken.

Zoekresultaten bekijken

Hier kunt u de beschikbaarheid van het product in uw favoriete store van uw zoekactie bekijken. Door naar beneden te scrollen kunt u ook de beschikbaarheid van het product in de stores in de buurt van uw zoekactie bekijken.

Meer info over de door u gekozen store

Klikt u op 'STORE INFO' dan treft u meer informatie over de door u gekozen store aan. Zo vindt u hier het telefoonnummer, de parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid met openbaar vervoer