Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

YOUR SKIN IS LIT. LED BEAUTY DEVICE

WHERE BEAUTY MEETS TECH

Geef je glow een boost, verminder oneffenheden en onthul een geweldig stralende huid!

Op zoek naar een dagelijks lichtpuntje? MILU’s innovatieve gezichtsmassagetool combineert de klassieke guasha met moderne LED lichttherapie, warmte, vibratie en microstroom. Met 4 verschillende functies kun je genieten van eindeloze selfcare-at-home momenten. 

Image alt tag

Voor een stralende huid

MILU BEAUTYROUTINE

Inspiratie nodig voor de beautyroutine die bij je past? Combineer deze MILU producten voor de ideale ochtend- of avondroutine voor een dewy glow en stralende huid!

Image alt tag

MILU COLLECTIE

Doe jij mee aan de skin fitness trend?

BEAUTY TOOLS

Beauty massagerollers helpen de stevigheid van je gezichtsspieren te verbeteren en gaan de strijd tegen wallen aan.

Ontdek nu

Huidverzorging voor een dewy glow

SKINCARE

Fijne clean beautyproducten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Ontdek nu

Beautyboosters met direct resultaat

SHEETMASKERS

Met een heerlijk verzorgend serum dat past bij jouw huidbehoefte.

Ontdek nu

MILU kopen in de DOUGLAS Online-Shop - a new face in the world of beauty

MILU’s assortiment bestaat sinds 2017 uit een lijn hoogwaardige sheetmaskers; instant beauty boosters voor eenmalig gebruik met een rijk serum, barstensvol Koreaanse top-ingrediënten. Inmiddels is er een selectie innovatieve facial workout tools toegevoegd, waarmee u thuis makkelijk en snel uw gezichtspieren kunt trainen of kunt genieten van heerlijke facial yoga. Daarnaast lanceerde MILU onlangs haar allereerste skincare item!

En, omdat MILU altijd voor u op zoek is naar de allerbeste natuurlijke ingrediënten, kunt u ervan op aan dat de skincare helemaal vegan, dierproefvrij & PETA gecertificeerd is. Laat u verrassen door de on-trend formules, geniet van de heerlijk subtiele geur, look & feel, maar bovenal: geniet van een jaloersmakende glow na gebruik.

MILU: Beauty boosters om uw skincare routine te upgraden

Why you’ll love it

  • FOR BUSY LIVES MILU creëerde een complete lijn om uw huid in slechts 15 minuten een echte oppepper te geven. Dus pak dat verwenmoment en relax!
  • BUNNY LOVE Alle MILU maskers zijn PETA gecertificeerd dierproefvrij en geschikt voor veganisten. Er worden geen parabenen, sulfaten of minerale oliën gebruikt en de ingrediënten worden voornamelijk gewonnen op Jeju Island.
  • DON’T GET MESSY De voordelen van het oude, vertrouwde gezichtsmasker, maar dan zonder het eindeloze geknoei. MILU sheetmaskers zijn voor eenmalig gebruik en zorgen voor die felbegeerde selfie-ready glow!
  • K-BEAUTY GOALS De face maskers zorgen voor een gezonde gloed en een gehydrateerde, gevoede huid. Resultaat: een dewy glow, waar de gemiddelde Koreaanse fashionista jaloers op zou zijn.
  • DESTINATION: GLOWING SKIN Alle MILU boosters zijn ontwikkeld om met het grootste gemak mee te nemen in uw handbagage. Zo heeft u al uw beauty musthaves binnen handbereik en kunt u overal ter wereld genieten van die healthy glow!

MILU is uw perfecte match tijdens lange vluchten, in de badkamer, voor date night, na een actieve dag buiten, of een stressvolle dag.

Dus leun achterover, ontspan en geniet van deze verwennerij voor uw huid!