Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Inglot

(63)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Ontdek de beauty wereld van Inglot

Experimenteer met de make-up van Inglot en creëer prachtige looks. Inglot is een Pools cosmeticamerk en verblijd de wereld maar al te graag met de mooiste make-upproducten. Ze produceren make-up voor werkelijk iedereen. Lippenstiften, foundations, oogschaduws, concealers, mascara’s, poedertjes en nog veel meer. Daarnaast hebben ze ook een gezichtsverzorgingslijn bestaande uit onder andere primers en gezichtsoliën. Ben je benieuwd naar de make-up van Inglot? Neem dan een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door het assortiment van Inglot.

Inglot-make-up

Ben je op zoek naar een elegante lippenstift voor een date? Of heb je een foundation nodig die jouw huid perfect egaal maakt? Voor iedere wens heeft Inglot Cosmetics een geschikt make-upproduct. Voor advies over welke producten van Inglot bij jou passen, kun je terecht bij onze make-up professionals in een van de Douglas-winkels in Nederland. Zij staan voor je klaar met tips en helpen je bij het vinden van het ideale make-upproduct voor jou. Naast de make-upproducten bevat het assortiment van Inglot Cosmetics ook handige make-up accessoires, zoals wimperkrullers, beauty cases, blending sponges, make-up organizers en nog veel meer.

Inglot online kopen bij DOUGLAS

Make-up van Inglot kopen? Dat doe je eenvoudig en snel in onze webshop. Plaats jouw favoriete product van Inglot online in het winkelwagentje, kies twee gratis samples als cadeau uit en ga door naar betalen. Na betaling wordt jouw pakketje zo spoedig mogelijk geleverd, zodat jij binnen de kortste keren gebruik maakt van je aankopen. Wil je iemand verrassen met een leuk cadeau bestaande uit Inglot-producten? Haal deze dan in de winkel en laat het schitterend door ons inpakken. Zo wordt het geschenk geven nóg leuker!