Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Anastasia Beverly Hills

Beauty-ondernemer Anastasia Soare lanceerde in 1997 haar salon onder de merknaam Beverly Hills en de eerste productlijn van het bedrijf kwam in 2000. Anastasia Beverly Hills creëert prestigieuze cosmetica voor een gepassioneerd publiek. Het make-upmerk streeft naar cruelty-free productformuleringen, -testen en -ontwikkelingen.

Make-up musthaves

Anastasia Beverly Hills

WENKBRAUWEN

Voor perfecte wenkbrauwen

Ontdek het geheim van Anastasia Beverly Hills-wenkbrauwen en de innovatie die je nodig hebt. Creëer je unieke wenkbrauwlook, van natuurlijk tot opvallend.

Shop nu

GEZICHT

Musthaves voor het gezicht

Alles wat je nodig hebt voor een tweede huid-look, lichtgewicht texturen en de hele dag super-draagbaar. Luxe, gemakkelijk mee te nemen verpakking voor thuis of onderweg.

Shop nu

OGEN

Onvergetelijke looks voor je ogen

Alles-in-één paletten voor een moeiteloze look, van on-the-go tot ultra-glamour. Voeg volume en definitie toe met Lash Sculpt Mascara en Liquid Liner.

Shop nu

LIPPEN

Perfecte lippen

Dit is je nieuwe lip-obsessie! Vol pigment, universele tinten, gladde en zachte formule met hoog draagcomfort in een luxe roségouden verpakking.

Shop nu

Make-up highlights

Anastasia Beverly Hills

(93)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Dé Anastasia Beverly Hills-brow creëer je bij DOUGLAS

Ben je benieuwd naar het creatieve brein achter het populaire beauty-merk Anastasia Beverly Hills? Dat is Anastasia Soare. In 1997 werd ze al snel bekend met haar wenkbrauwsalon in Hollywood. Drie jaar later lanceerde ze haar eerste make-up-lijn vol wenkbrauwproducten, zodat iedereen thuis salonwaardige wenkbrauwen oftewel de echte Anastasia Beverly Hills-brow kon creëren. Binnen no time gingen bekendheden zoals de Kardashians, JLo, Victoria Beckham en Michelle Obama met Anastasia-brows door het leven. Inmiddels is de lijn flink uitgebreid met nog veel meer mooie Anastasia Beverly Hills-make-up. Gelukkig hoef je niet naar Beverly Hills, maar kun je de hoogwaardige cosmetica van het merk gewoon kopen bij Douglas!

Bestel de producten van Anastasia Beverly Hills online

Ben je niet geboren met de wenkbrauwen die je graag zou willen? Dat is geen probleem, want met de producten van Anastasia Beverly Hills creëer je je eigen droom-wenkies. Het merk staat erom bekend dat je door de wenkbrauw-make-up de illusie van perfect symmetrische en volle wenkbrauwen kunt creëren. Met de wenkbrauwpotloden en -poeders zorg je voor een verleidelijke maar toch natuurlijke look. Breng je wenkbrauwen bijvoorbeeld in model met de waterproof Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills. Deze heeft een crèmige structuur en is verkrijgbaar in verschillende tinten. Ontdek ook de Tinted Eyebrow Gel. De gel is long-lasting en brengt elk haartje in model. Heb je vrij dunne wenkbrauwen? Het Brow Wiz wenkbrauwpotlood geeft jouw wenkbrauwen extra volume en kleur. Bestel alle Anastasia Beverly Hills-make-up online in de webshop van Douglas, dan profiteer je ook nog eens van fijne extra's. Bij bestellingen vanaf €20,- wordt je pakket gratis verzonden en als je voor 22.00 uur bestelt, heb je jouw goodies de volgende dag al in huis. Bovendien ontvang je bij elke bestelling twee samples cadeau, zodat je nog meer producten en merken kunt ontdekken.

Voor op je wishlist: de Anastasia Beverly Hills-highlight-kit

Zijn je wenkies helemaal zoals je ze hebben wil? Denk dan ook eens aan de andere producten van Anastasia Beverly Hills om jouw perfecte make-up-look helemaal af te maken. Je ogen benadruk je nog beter met een mooie oogschaduw. Kies een fijn oogschaduwpalet uit en je kunt eindeloos variëren met mooie kleuren. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een handige Anastasia Beverly Hills-highlight-kit? Met een mooie highlighter benadruk je de mooiste facetten van jouw gezicht en zie je er heerlijk glowy uit. Probeer bijvoorbeeld eens de Glow Kit Moonchild of de Sugar Glow Kit, die vier metallic poeder-highlighters bevat voor een intense glow. Combineer de verschillende tinten of breng ze individueel aan.

Shop bij DOUGLAS alles voor Anastasia Beverly Hills-brows, -make-up en meer

Of je nou een product zoekt voor echte Anastasia Beverly Hills-brows, je ogen, lippen of gezicht, met de make-up van Anastasia Beverly Hills zie je er binnen de kortste keren uit om door een ringetje te halen. Sla de wenkbrauwsalon een keer over en creëer de mooiste wenkbrauwen en make-up-look gewoon bij jou thuis. Bestel de producten van Anastasia Beverly Hills online bij Douglas en voel je een echte Hollywood-ster!