• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 20:30 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Giorgio Armani
Ontdek de wereld van Giorgio Armani

Het imperium van Armani staat voor tijdloze elegantie en kwaliteit bestaat uit onder andere Armani Jeans,  AX (Armani Exchange), EA7 en Armani Baby. De populaire geuren die door het modehuis ontwikkeld worden, vallen onder Giorgio Armani, Emporio Armani en Armani Privé. De verzorgingsproducten voor de mannen behoren bij Giorgio Armani Beauty. Acqua di Gio en Armani Code zijn enkele populaire geuren voor de man, Armani Si en Armani Diamonds zijn befaamde geuren voor de vrouw.


Armani parfum bij Douglas

Giorgio Armani begon als medicijnenstudent, maar kwam uiteindelijk terecht in de modewereld. Inmiddels is zijn eigen merk met de gestileerde adelaar over de hele wereld bekend. De fashion die hij ontwierp kenmerkte zich door zijn tijdloze look. Na enige tijd werd zijn collectie eveneens uitgebreid met het bekende Armani parfum. Dit was in 1982 en betrof het damesparfum Armani. Er zijn diverse lijnen op de markt, die gekarakteriseerd worden door hun exclusiviteit. Sinds het jaar 2000 komen er bijna elk jaar wel nieuwe creaties van het merk op de markt.

Een geur voor elke gelegenheid

De verschillende lijnen zijn Giorgio Armani, Emporio Armani en Armani Privé. De eerste twee lijnen zijn het meest bekend en omvatten zowel geuren voor heren als geuren voor dames. De laatste lijn is eigenlijk ontstaan door een persoonlijk project van Giorgio Armani. De parfum was slechts bedoeld voor Armani zelf en zijn vrienden. De parfum is door Armani zelf samengesteld en bevat zeldzame ingrediënten. De verpakking is even kostbaar als de pure geur zelf. Deze is namelijk vervaardigd uit kotibé hout en heeft een dop in de vorm van een edelsteen. In deze collectie van Armani parfum vindt u de series Les Eaux (Eau de Toilette), La Collection (Eau de Parfum) en La Collection des Mille et Une Nuits. De meest bekende geur van Armani is wellicht de Giorgio Armani Sì. Deze sensuele geur is een mix van zoet fruit en elegante bloemen. Doordat de geuren onderling zo variëren, is het gemakkelijk om een passende parfum te vinden voor elke gelegenheid.

Armani voor iedereen

Armani parfums zijn tijdloos en elegant. De volle geur van deze parfum maakt elke uitstraling compleet. Bent u zelf een fan van de parfums van het merk of geeft u graag een stijlvol cadeautje weg? Bij Douglas vindt u voor zowel dames als heren een uitgebreide collectie met de geuren van Armani. Verras uw partner, vriend of vriendin met de verleidelijke geuren van dit Italiaanse label. U kunt niet alleen kiezen voor een losse verpakking van Eau de toilet of Eau de Parfum, maar ook voor een chique geurset.