• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

My Beauty. My Pride.

Paolo stelt zich voor

Paolo is al meer dan 10 jaar Make-up Artist en Beauty Assistant bij Douglas in Spanje. Hij vertelt hoe hij zichzelf vond en zelfvertrouwen kreeg, wie hem op zijn weg ondersteunde en welke rol make-up speelde in zijn zoektocht naar zichzelf. 

Make-up tutorial

Smokey Eyes Look van Paolo

Leer van de professional: Paolo laat u stap voor stap zien hoe u een iconische look met smokey eyes creërt.

Stap 1

Definieer uw wenkbrauwen met een wenkbrauwproduct. Maak dunne streken met de haarrichting mee om de vorm de accentueren. Kies een product dat dezelfde of een donkerdere kleur heeft dan uw wenkbrauwen.

1 / 9
Stap 2

Kam uw wenkbrauwen, breng ze in model en geef ze - indien gewenst - iets meer volume. Daarna fixeert u de wenkbrauwen met een wenkbrauwgel zodat ze de hele dag en nacht perfect in model blijven.

2 / 9
Stap 3

Breng matzwarte oogschaduw aan op de bovenste buitenste wimperlijn boven uw ogen. Blend de oogschaduw grondig zodat er een vloeiende overgang ontstaat die zo typerend is voor smokey eyes.

3 / 9
Stap 4

Doe hetzelfde voor het onderste ooglid: breng de matzwarte oogschaduw aan op de buitenste wimperlijn en blend in om een ​​vloeiende overgang te creëren.

4 / 9
Stap 5

Voor een glanzende afwerking brengt u een heldere glans aan op het bovenste ooglid. Hierdoor creërt u de wow-factor die we zien bij fashion shoots en celebrities.

5 / 9
Stap 6

Accentueer uw jukbeenderen met uw favoriete contourpoeder. Hierdoor versterkt u het effect van de smokey eyes en betrekt u uw gehele gezicht bij de look.

6 / 9
Stap 7

Tijd om te stralen! Gebruik een highlighter op de plaatsen die u wilt accentueren - bijvoorbeeld de jukbeenderen en neusbrug. Een highlighter geeft een natuurlijke glow en maakt de look compleet.

7 / 9
Stap 8

Gebruik een setting spray zodat de look de hele dag of nacht goed blijft zitten en u eruitziet alsof u uzelf nét hebt opgemaakt. Bijkomend voordeel in de zomer: een setting spray biedt verfrissing.

8 / 9
Klaar!

Voila! Het resultaat is meer dan indrukwekkend: Smokey eyes met een glanzende finish, een egale teint met geaccentueerde jukbeenderen en een subtiele glow.

9 / 9