• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

My Beauty. My Pride.

Jeroen stelt zich voor

Jeroen is Beauty Advisor en Make-up Artist bij Douglas in Nederland. Hij neemt u mee naar zijn eerste kennismaking met make-up en vertelt waarom make-up soms veel meer is dan alleen make-up. In de video komt u meer te weten over Jeroen en zijn pad naar Pride en nieuw zelfvertrouwen. 

Make-up tutorial

Colourful Eyes van Jeroen

Heeft u zin in een beetje kleur? Jeroen laat u zien hoe u iconische look met kleurrijke oogmake-up en een spannend mintkleurig tintje maakt.

Stap 1

Breng een roodbruine oogschaduw aan en blend deze met uw favoriete penseel. Zo voorkomt u scherpe randen en creërt u een vloeiende overgang naar de volgende kleuren.

1 / 8
Stap 2

Gebruik een kleiner penseel om in de hoek van uw oog een matte oogschaduw in een donkerdere bruine tint aan te brengen. Blend de kleuren vervolgens grondig om de look definitie te geven.

2 / 8
Stap 3

Maak een schuin penseel een beetje vochtig en gebruik deze om voorzichtig een beetje oogschaduw aan te brengen op de waterlijn. Gebruik een ​​heldere turquoise oogschaduw voor een vleugje extra kleur.

3 / 8
Stap 4

Gebruik een kleine hoeveelheid concealer om de binnenste ooghoeken te accentueren. Meng de textuur in de richting van de oogschaduw en zorg voor een zachte overgang naar de roodtinten.

4 / 8
Stap 5

Breng de oogschaduw die u in de eerste twee stappen heeft aangebracht nu ook onder de wimperlijn aan voor meer definitie. Breng de donkere oogschaduw alleen op het buitenste deel aan en blend grondig.

5 / 8
Stap 6

Breng strass steentjes aan op uw gezicht voor een extra sprankelende look en glamoureuze touch. Jeroen draagt ​​steentjes in de ooghoeken en wenkbrauwbogen.

6 / 8
Stap 7

Fixeer uw make-up look met een setting spray voor een blijvende matte finish die blijft en blijft en blijft! U krijgt het beste resultaat door de spray rijkelijk op uw gezicht te sprayen.

7 / 8
Klaar!

Warme oogschaduwtinten, een intens kleuraccent en enkele glinsterende highlights vormen samen een iconische look die inspireert tot creatieve experimenten en vrolijke vibes.

8 / 8