• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

My Beauty. My Pride.

Philipp stelt zich voor

Philipp is Beauty Advisor in training bij Douglas in Duitsland. Hij vertelt over uit de kast komen en over hoe familie en vrienden hem hebben gesteund op zijn weg naar zichzelf. Bekijk de video en leer meer over Philipp en zijn idee van Pride. 

Make-up tutorial

Easy Bronze Look van Philipp

Houdt u van natuurlijke make-up looks? Dan is dit dé look voor u: Philipp laat u zien hoe u in slechts enkele stappen een sunkissed en glowy look bij uzelf kunt creëren.

Stap 1

Gebruik een wenkbrauwpoeder om uw wenkbrauwen te accentueren en definitie te geven. Breng een lichte poedertint aan op de binnenste helft van de wenkbrauw en een donkerdere tint aan de buitenzijde.

1 / 8
Stap 2

Breng uw wenkbrauwen in model en geef ze een natuurlijke volheid met een bijpassende wenkbrauwgel. Kam uw wenkbrauwen vervolgens omhoog voor een liftende look.

2 / 8
Stap 3

Breng een blush in een bronzen tint aan van uw jukbeenderen tot aan uw slapen. Wilt u iets meer kleur toevoegen? Breng ook een klein beetje blush aan op de brug van uw neus.

3 / 8
Stap 4

Met een beetje highlighter op uw jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog straalt u de hele dag! Tip: bevochtig uw make-up kwast vooraf met een beetje setting spray voor een nog intenser effect.

4 / 8
Stap 5

Breng een glanzende oogschaduw in een beige of bronzen kleur aan op de buitenste ooghoek en in de plooi van het ooglid. Blend vervolgens in om een ​​subtiele definitie aan uw ogen toe te voegen.

5 / 8
Stap 6

Breng een laag mascara aan op uw wimpers om een open uitstraling te creeren en uw look compleet te maken. Gebruik een mascara die volume of lengte toevoegt, afhankelijk van uw behoeften.

6 / 8
Stap 7

Accentueer uw natuurlijke lipkleur met een lichte, niet-plakkerige, neutrale lipgloss. Tip: kies een tint die past bij de kleur van uw lippen nadat u er eenmaal hard op hebt gedrukt.

7 / 8
Klaar!

Ogen en wangen met een minimalistische bronzen touch - een perfect make-up idee voor de zomerse look voor elke dag. Laat u inspireren en probeer het uit!

8 / 8