• Gratis verzending en retour
 • Gratis 2 samples naar keuze
  Bij besteding vanaf €10,-
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.
 • Grootste beauty assortiment
 • Stores
  Vind uw dichtstbijzijnde Douglas store Kom naar onze stores voor professioneel beautyadvies, treatments en bijzondere acties.
  Gebruik mijn huidige locatie
 • Newsletter
 • Cadeaus

Van binnenuit

BOOST UW HUID

In de SELF CARE EDIT van deze maand leren we u hoe u de conditie en gezondheid van uw huid van binnenuit naar een hoger niveau kunt tillen. Als u worstelt met uw huid ondanks dat u er goed voor zorgt, kunt u een holistische benadering van uw huidverzorgingsroutine proberen. Dat wil zeggen: een totale behandeling, van binnen en van buiten!

De 4 pijlers

Concentreer u op de volgende vier pijlers als uitgangspunt: voeding, hydratatie, stressverlichting en lichaamsbeweging.

VOEDING

Voeding rijk aan omega-3 vetzuren, zoals walnoten, moedigt het lichaam aan om ontstekingsremmende stoffen te produceren die onzuiverheden kunnen verminderen. Probeer daarnaast beauty food voor extra ondersteuning van een gezonde, stralende huid.

1 / 4
HYDRATEREN

Uw lichaam van binnenuit hydrateren is net zo belangrijk als van de buitenkant. Met een waterfles binnen handbereik kunt u eenvoudiger uw hydratatiedoel van de dag bereiken.

2 / 4
STRESS VERLICHTEN

Verhoogde stresshormonen verhogen het ontstekingsniveau in uw lichaam en huid. Breng tijd door in de natuur, probeer bewust te ademen en geef uw huid eventueel een boost met de juiste voedingssuplementen om uw huid helderder en stralender te maken.

3 / 4
BEWEGEN

Sporten stimuleert een goede bloedcirculatie, wat op zijn beurt de huid verbetert doordat deze zuurstof en voedingsstoffen naar uw cellen voert. Probeer thuis yoga of maak buiten een wandeling en vergeet daarna niet uw huid goed te reinigen!

4 / 4