Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

De winter komt er aan

Huidverzorging voor het koude seizoen

Als de winter nadert, hoef je je niet alleen warm te kleden: of het nu handen, lippen of gezicht zijn, in de winter heeft jouw huid intensieve verzorging nodig. Daarom hebben we een aantal favoriete verzorgingsproducten voor je die je in de winter altijd bij de hand moet hebben. Zo kom je het koude seizoen met een zachte en goed verzorgde huid door.

Winterse verzorging

Winterroutine

Het vinden van de juiste verzorgingsroutine voor de winter is niet altijd gemakkelijk. Laat je inspireren en geef je huid wat het nodig heeft met deze verzorgingsproducten.

Stap 1: Bescherming

In de winter wordt onze huid bijzonder belast door schadelijke omgevingsinvloeden. Met een passende verzorgingsroutine kun je dit tegengaan. Voor een sterk beschermde huid heb je een gezichtscrème nodig die de huidbarrière versterkt en regeneratieprocessen ondersteunt.

1 / 4
Stap 2: Kuur voor het lichaam

Koude lucht en verwarmingswarmte drogen de huid snel uit. Intensieve verzorging van de huid is nu het allerbelangrijkste. Een bodylotion die de uitstraling van de huid herstelt is ideaal voor jouw lichaam.

2 / 4
Stap 3: Zorg voor de handen

Op koude dagen zijn de handen vaak droog en gebarsten. Daarom is verzorging van de huid essentieel. Je handverzorging moet hydrateren zodat je handen weer heerlijk zacht en soepel worden. Als de handen een intensieve behandeling nodig hebben, kun je ook een handcrème als masker gebruiken!

3 / 4
Stap 4: Balsem voor de lippen

Een goede lipverzorging is de sleutel tot zachte, soepele lippen in de wintermaanden. Kies voor een lippenbalsen, lipolie of zelfs voor een lipmasker. Kijk wat het beste bij jou past!

4 / 4

All about: Huidverzorging in de winter ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren