Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

theBalm

(62)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Nostalgische make-up van theBalm

Retro designs, felle kleuren en een kwaliteit waar je u tegen zegt: dat is theBalm Cosmetics. Deze make-up-producten stellen je in staat om keer op keer weer verrassende looks te creëren. Van rood op je lippen tot roze op je wangen, theBalm is tijdloos, veelzijdig én picture-perfect. Ook fijn: alle producten van theBalm zijn vrij van parabenen en talg. Daarnaast worden ze nooit, maar dan ook echt nooit, getest op dieren. Bestel theBalm Cosmetics nu bij Douglas.

Cadeau-inspiratie: geef een theBalm-kit

Wil jij je oma, neef of grootouder verrassen? Stel dan jouw eigen theBalm-giftset samen. Kies wat leuke producten uit en laat ze gratis door onze professionals inpakken. Als je niet in een creatieve bui bent, kun je ook een kant-en-klare theBalm-set kopen. Met een paar verschillende lipsticks of een groot oogschaduwpalette maak je net zo veel indruk.

theBalm online kopen

Ben jij net zo’n grote fan van theBalm als wij? Dan hebben we goed nieuws: je kunt alle producten gewoon online kopen bij Douglas. Je krijgt jouw pakket zo snel mogelijk thuisgestuurd. Voor de verzending hoef je uiteraard niet te betalen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor een losse mascara of voor een volledige theBalm-box. In de doos vind je ook nog twee gratis samples. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beauty. Als je niet van online shoppen houdt, ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze fysieke winkels. Onze professionals staan daar elke dag klaar om je te helpen.