Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Mascara CollectionBADgal Bang! Volume
Mascara

8.5 g
€ 30,00
Online op voorraadGratis verzending
+ cadeau
Vrij Van Parabenen
Sulfaat Vrij
Zonder Olieachtige Ingrediënten
Art-Nr.995523
KleurBlack
DekkingSterk
EffectVolumineus, Verlenging, Compact
ConsistentieVloeistof
Huid typeAlle Huidtypes
FinishNatural
EigenschapLanghoudend, Haargroei
WaterafstotendJa
KenmerkenVrij Van Parabenen, Sulfaat Vrij, Zonder Olieachtige Ingrediënten, Comedogeen-Vrij, Glutenvrij, Vrij Van Aceton, Lactose Vrij, Geschikt Voor De Gevoelige Huid, Zonder Sporen Van Noten, Ammoniak Vrij, Ftalaat-Vrij
Product typePen Met Stick-Applicator
ToepassingsgebiedWimpers
CadeautipVerjaardag
De BADgal BANG! 36 uur langhoudende volume-mascara geeft uw wimpers MEGA-volume zonder de wimpers te verzwaren. De nieuwe mascaraformule die zwaartekracht tegengaat bevat zogenaamde aero-particles, één van de lichtste materialen op aarde, die ook gebruikt wordt in de ruimtevaarttechnologie. Deze innovatieve, intens zwarte volume-mascara is gemakkelijk in laagjes aan te brengen en geeft de wimpers extreem veel volume. De BADgal BANG!-mascara lift de wimpers en geeft ze lengte. In combinatie met de speciale ‘slimpact’-applicator kunt u elk wimperhaartje voorzien van 360 graden volume. Van de aanzet tot de puntjes, van hoek tot hoek en voor de boven- en onderwimpers!

• Veeg-proof, vlekt niet, waterafstotende volume-mascara
• Bevat provitamine B5 om de wimpers te voeden en te versterken
Black

* Eén cadeau per klant. Niet geldig bij producten van Douglas-partners. Op=op.



Hoe gebruik je de BadGal BANG! Mascara

MEGA Volume in slechts 3 stappen

Before

Stap 1: Eerste Laag

Met de ‘slimpact’-applicator kun je elk wimperhaartje individueel EXTRA volume geven. Begin bij de aanzet en kam met opwaartse beweging door de wimpers.

Application

Stap 2: Bouw het VOLUME op!

Door de ultra-lichte formule kun je de mascara goed opbouwen. Breng daarom meerdere laagjes aan om het gewenste volume te creeëren. Wil je NOG meer volume? Breng de mascara ook aan op de onderwimpers.

WOW!

Stap 3: BadGal Volume!

You’ve got VOLUME! Geniet 36 uur lang van volle wimpers die niet verzwaren. De mascara is veegproof, vlekt niet en bevat ook voedende ingrediënten, zoals vitamine B5, zodat je wimpers sterk blijven

BadGal BANG! Waterproof Mascara

BadGal BANG! just got BADDER!

Benefit’s BadGal BANG! Mascara heeft nu ook een waterproof variant. Dezelfde intens zwarte kleur EN dezelfde lichte formule, maar dan volledig waterproof.

Omdat waterproof mascara in sommige gevallen schadelijk kan zijn voor je wimpers, zit in de waterproof versie van Badgal Bang! Provitamine B5. Dit zorgt ervoor dat de wimpers gedurende dag goed gevoegd worden.

Ontdek BadGal BANG!

Een mascara voor MEGA volume