Bestellingen van vrijdag 22 mei (vanaf 19:00 uur) t/m dinsdag 26 mei (tot 19:00 uur), worden op woensdag 27 mei bezorgd.

Navigatie

Over DouglasSchoonheid heeft voor ons oneindig veel gezichten en we houden van ze allemaal! Volle lippen, smalle lippen, blauwe ogen, groene ogen, kort haar, lang haar - het leuke van schoonheid is haar diversiteit. Iedereen is mooi op haar eigen manier en kan nóg mooier worden met een beetje hulp van Douglas. Bij Douglas begrijpen we dat iedereen uniek is en weten we wat elk individu nodig heeft om zich goed te voelen.

Als 'Your Partner In Beauty' laten wij u kennis maken met alle facetten van uw individuele schoonheid en dat doen we met ons ruime assortiment beautyproducten en keuze uit een groot aantal luxe, designer, exclusieve en eigen merken.

> Lees meer

De naam Douglas kent iedereen. Maar weet u ook waar het eigenlijk precies vandaan komt? Het begon allemaal bij een man genaamd John Sharp Douglas.


> Lees meer

De DOUGLAS Holding vertegenwoordigt "Excellence in Retailing" - met een uitstekende service, producten van topkwaliteit, een ervaringsgerichte winkelambiance en de vriendelijkste medewerkers. Zowel Parfumerie Douglas als de verschillende dochterondernemingen zijn op hun gebied marktleiders en trendsetters in de wereld van beauty in heel Europa.

> Lees meer

Top